Δύσκολες ώρες για την Astra Airlines…

Δύσκολες ώρες για την Astra Airlines…

Δύσκολες ώρες περνά η Astra Airlines, η αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα που δεν τις επιτρέπουν να συνεχίσει την δραστηριότητα της. Μάλιστα φήμες που κυκλοφορούσαν από χθες στους διαδρόμους της τουριστικής έκθεσης Philoxenia, έλεγαν πως η εταιρεία πιθανόν να ανακοινώσει μεθαύριο Δευτέρα την αναστολή της λειτουργίας της. Γεγονός είναι πως ήδη ανέστειλε όλα της τα δρομολόγια και το σύστημα της δεν δέχεται νέες κρατήσεις.
Η Astra Airlines ιδρύθηκε το 2008 με κύριο μέτοχο τον τουριστικό πράκτορα Γιάννη Ζλατάνη ο οποίος για πολλά χρόνια δραστηριοποιούνταν στην ναύλωση αεροσκαφών για πτήσεις τρίτων. Η Astra εκτελούσε πτήσεις τσάρτερ για λογαριασμό ελληνικών και ξένων τουριστικών γραφείων αλλά και τακτικά δρομολόγια προς ελληνικά νησιά, κάποια από τα οποία επιδοτούμενα (άγονες γραμμές).

Αν τελικά κλείσει αφήνει σημαντικό κενό τόσο στα τακτικά δρομολόγια που εκτελεί όσο και στις πτήσεις τσάρτερ καθώς μειώνεται ο ανταγωνισμός. Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα αεροσκάφη όλα παλιάς τεχνολογίας.

Πηγή: Όμορφα Ταξίδια

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »