Δυναμικό παρών του Συλλόγου Εστίασης και Ψυγαγωγίας Σάμου στη συνάντηση με Υπουργό Βίτσα και πολιτικά κόμματα. Απογοήτευση η απουσία του Επιμελητηρίου

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας έδωσε δυναμικό παρών στην Αθήνα στις συναντήσεις με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα αλλά και με τον Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτη Κουτσούμπα, τον πρόεδρο του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ” κ. Σταύρο Θεοδωράκη, τον Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Μιλιτάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς και τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτή Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ, κ. Θόδωρο Παπαθεοδώρου.

Κατά τις συναντήσεις ο Πρόεδρος του Συλλόγου που εκπροσωπούσε τους επαγγελματίες της Εστίασης και της Ψυχαγωγίας της Πόλης της Σάμου, που όλο αυτό το διάστημα έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της προσφυγικής κρίσης, παρουσίασε στον υπουργό την τραγική κατάσταση που βιώνει η πόλη και τόνισε πολλές φορές ότι οι επιχειρήσεις μας «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ».

Περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κ. Υπουργού ξεκινώντας από την αποσυμφόρηση των 2.000 ατόμων από το ΚΥΤ έως τις 16 Δεκεμβρίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λυθεί το πρόβλημα!

Ο Σύλλογός μας δεν θα σταματήσει τις πιέσεις μέχρι να βρεθεί πραγματική λύση στο πρόβλημα – ζούμε στην πόλη – δουλεύουμε στην πόλη – θέλουμε την πόλη μας πίσω!

Πιστεύουμε ότι έτσι όπως ενωμένο το νησί μας εκπροσωπήθηκε στην Αθήνα, έτσι πρέπει να συνεχίσει να ζητάει να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Υπουργού και αν χρειαστεί να παραστεί ξανά στην Αθήνα, θα το επαναλάβει όσες φορές χρειαστεί.

Μετά λύπης μας όμως είδαμε ότι δεν υπήρχε εκπροσώπηση στις συναντήσεις στην Αθήνα από το Επιμελητήριο Σάμου. Το Επιμελητήριο Σάμου και οι επιχειρηματίες δεν πλήγονται από την κρίση που έχει δημιουργήσει το προσφυγικό –μεταναστευτικό ζήτημα; Οι επιχειρήσεις τους αντέχουν το οικονομικό βάρος που δεν αντέχουν οι δικές μας; Πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο Σάμου έπρεπε να ήταν μαζί μας για την διεκδίκηση της κανονικότητας της πόλης μας!

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Χατζημιχάλης: «Σχολείο είναι όπου πηγαίνουν τα παιδιά μας, δεν είναι δικό μας.. Είναι όλων μας το σχολείο»

Γιώργος Χατζημιχάλης: «Σχολείο είναι όπου πηγαίνουν τα παιδιά μας, δεν είναι δικό μας.. Είναι όλων μας το σχολείο»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Γιώργος Χατζημιχάλης, μέλος του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων

Περισσότερα »
Πλαίσιο αναγκαίων μέτρων και διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον σεισμό της 30ης Οκτώβρη

Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιληνιών: Με συμπάθεια, φιλοφρονήσεις, ντεμενάδες και φωτογραφίες δεν καλύπτονται οι λαϊκές ανάγκες, ούτε λύνονται προβλήματα

Η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής να μην ενημερώνει, θεσμικά, το τοπικό συμβούλιο του χωριού για θέματα που αφορούν τους Μυτιληνιούς επαναλαμβάνεται και αγγίζει τα όρια

Περισσότερα »