Δράση καθαριότητας στην πόλη της Σάμου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Με αφορμή την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 16-22 Σεπτέμβρη, με θέμα «Ας περπατήσουμε Όλοι μαζί!», ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ξεκίνησε σήμερα τις δράσεις του.

Το ξεκίνημα έγινε από το χώρο των αθλοπαιδιών στην παραλιακή ζώνη, όπου εκεί απλοί πολίτες (ελάχιστοι), ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Στάντζος, μέλη του Δημοτικού και τοπικού συμβουλίου, υπάλληλοι του Δήμου, φορείς του τόπου, μέλη της Ύπατης Αρμοστείας αλλά και μέλη Μ.Κ.Ο., καθάρισαν το χώρο της παιδικής χαράς (έναντι πρώην Ταξιαρχίας), κλάδεψαν τα δέντρα, αλλά έγινε επίσης και πολύ μεγάλη καθαριότητα στα σκουπίδια που συσσωρεύονται στα βράχια της παραλίας από το ύψος του πρώην περιπτέρου «Ζαχαράκη» και μέχρι την πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη.

00Kathariotita02

Το σύνθημα που επικρατούσε «Μια πόλη πιο φιλική για τους κατοίκους της και πιο καθαρή».

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, συμμετέχει ενεργά για άλλη μια χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα «Ας Περπατήσουμε Όλοι Μαζί», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019, μετρώντας ήδη τέσσερις διακρίσεις.

Το φετινό θέμα των εκδηλώσεων επικεντρώνεται στην προώθηση μέτρων για ασφαλές περπάτημα και ποδηλασία. Οι δράσεις έχουν στόχο να ενθαρρύνουν Μικρούς και Μεγάλους  προωθώντας βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το περπάτημα και το ποδήλατο για την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική αναβάθμιση της πόλης μας.

00Kathariotita03

Το πρόγραμμα μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα