Δωρεά βιολιού στο Μουσικό Γυμνάσιο Σάμου

Δωρεά βιολιού στο Μουσικό Γυμνάσιο Σάμου

23 Οκτωβρίου 2019, ενώ είμαι στο γραφείο του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου μπαίνει μέσα ένας κύριος και θέλει να μιλήσει με τη Διευθύντρια του σχολείου.

-Πέρασα έξω από το σχολείο και άκουσα μελωδία από βιολί, μου λέει .

-Έχω ένα βιολί και θέλω να το χαρίσω στο σχολείο σας.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μισή ώρα πριν είχα μοιραστεί με τους συνάδελφους μου την ιδέα να βάλω μια ανακοίνωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προσκαλώντας όποιον έχει κάποιο μουσικό όργανο που δεν χρειάζεται να το δωρίσει στο Μουσικό Γυμνάσιο Σάμου, το οποίο λειτουργεί για δεύτερη χρονιά και δεν έχει εξοπλιστεί ακόμα με τα απαραίτητα μουσικά όργανα. Ηταν συγκλονιστικό , γιατί πριν ακόμα ανακοινωθεί ,ο κύριος Δημήτρης, ένας άνθρωπος που δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν, 3 μέρες πριν τη γιορτή του μας έκανε δώρο ένα βιολί!

Ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του σχολείου μας, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και θα θέλαμε αυτή η γνωριμία μας να είναι το φετινό δώρο για την ονομαστική σας γιορτή.

Αγαπητοί Σαμιώτες ,σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα του κ. Δημήτρη. Αν έχετε μουσικά όργανα τα οποία δε χρειάζεστε, θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να τα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές του σχολείου στη διδασκαλία. Αλλά και για σας θα ήταν μια πράξη ξεχωριστή.

Νιώθω πολύ ευτυχισμένος ,είπε ο κ. Δημήτρης , που ακούω μελωδία από το βιολί μου και μεγάλη συγκίνηση που χάρισα κάτι χρήσιμο.

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων και των μαθητών σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Δημήτρη, και είμαι σίγουρη ότι το παράδειγμά σας θα το ακολουθήσουν και άλλοι συντοπίτες μας.

Η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου

Κουμούτση Σοφία

teleion maketa16

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »