Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Σάμου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Σάμου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Την Παρασκευή 25/05/2018 Αξιωματούχοι του Δ.Σ. του Ροταριανού Ομίλου Σάμος μετέβησαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου πραγματοποιώντας δωρεά διαφόρων ειδών για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Σχολείου.

Αναλυτικότερα εδόθησαν: ένα Ψυγείο, ένας Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Laptop, ένα Πολύμηχάνημα Εκτυπωτής-Scanner, δύο CD Players, Ειδικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και ένα Τραμπολίνο.

Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμος Ευγένιος Χαρδαβέλλας, αφού συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  για το έργο τους, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα υπάρξεως των Σχολείων αυτών τονίζοντας  πως η καλή εικόνα και η εύρυθμη λειτουργία τους αντικατοπτρίζουν το επίπεδο και τον πολιτισμό της κοινωνίας.  Επεσήμανε ακόμη ότι οι μαθητές αυτών πραγματικά διδάσκουν όλους μας.

00RotaryClub01

Οι Αξιωματούχοι μετά την παράδοση απήλθαν υποσχόμενοι ότι ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος  θα είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμος ώστε να παράσχει βοήθεια όποτε και εάν αυτή χρειαστεί.

Ευχαριστούμε θερμώς την 2470 Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ και ιδιαιτέρως των Διοικητή αυτής Χρήστο Κίτσο για την αμέριστη υποστήριξη του.

00VKDMarket1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα