Διοργάνωση 2oυ Πανσαμιακού Πρωταθλήματος Paintball

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου Νέμεσις θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πανσαμιακό πρωτάθλημα χρωματοσφαίρισης στο γήπεδο μας στο χωριό των Σπαθαραίων!

Να τονίσουμε ότι στο πρώτο μας πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 ομάδες και συνολικά 100 παίχτες από όλο το νησί ! Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το περσινό μας επίτευγμα με την βοήθεια σας ! Οι αγώνες του Σαββάτου θα ξεκινήσουν από τις 14:00μμ και της Κυριακής από τις 12:00μμ ενώ θα υπάρχει οργανωμένος χώρος για την παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές, όπως και επίσης οργανωμένο αναψυκτήριο για την εξυπηρέτηση των παιχτών και των θεατών!

Να τονίσουμε ότι οι αγώνες θα οργανωθούν με το σύστημα των ομίλων ενώ εντός γηπέδου θα υπάρχουν τρεις διαιτητές για την ορθή διεξαγωγή των αγώνων. Ο σύλλογός μας θα ήθελε επίσης να σας ενημερώσει ότι αύριο στις 21:30μμ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων και αγώνων του πρωταθλήματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο.

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία μας στο παλαιό Γυμνάσιο Καρλοβασου! Σε περίπτωση που υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει πεντάδα και δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας , ας το κάνουν για να μπορούμε να τους φέρουμε σε επαφή με άλλους ενδιαφερόμενους.

Να τονίσουμε ότι το πρώτο βραβείο αποτελεί ένα γεύμα αξίας 100 στο εστιατόριο Χαμαιλέον, το δεύτερο είναι μια φιάλη ποτού στο College Cafe bar και το τρίτο είναι δύο φιάλες κρασί στο Cinema Cafe Bar! Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά την διοργάνωση μας, παρακαλώ επισκεφτείτε το γκρουπ μας στο facebook και για περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας nemesispaintballclub.com . Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας στην προσπάθεια  μας για την διάδοση του αθλήματος του paintball στο νησί μας ! 

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »