Διοικητές των Νοσοκομείων: Ποιες εντολές πήραν από τον Κικίλια

Διοικητές των Νοσοκομείων: Ποιες εντολές πήραν από τον Κικίλια

Ευρεία σύσκεψη στην οδό Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα όπου παρέστησαν όλοι οι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Μετά από πρόσκληση του υπ. Υγείας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά προκειμένου να λάβουν οδηγίες για το πώς θα χειριστούν κρίσιμα ζητήματα των νοσοκομείων τους.

Σύμφωνα με πηγές του HealthReport.gr οι συστάσεις ήταν να δίνεται προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των ασθενών ώστε να μην ταλαιπωρούνται σε ατελείωτες αναμονές στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες για να αυξηθεί ο βαθμός ικανοποίησης των ασθενών.

00Kikilias01

Εξάλλου ο υπ. Υγείας έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη πως “οι νέοι διοικητές θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα απόδοσης που έχουμε ορίσει και στην περίπτωση που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα απολύονται αυτοδίκαια, χωρίς αποζημίωση”. Διαβάστε ΕΔΩ τι υπέγραψαν οι Διοικητές Νοσοκομείων: “Διοικητές Νοσοκομείων: Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψαν! Όλες οι υποχρεώσεις”

Σε αυτό το πλαίσιο ο υπ. Υγείας επανέλαβε στη διάρκεια ομιλίας του ότι στις άμεσες προτεραιότητες τους θα πρέπει να είναι η καλύτερη διασύνδεση των τμημάτων επειγόντων με το ΕΚΑΒ, η εξάλειψη των ράντζων, αλλά και η αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα Τμήματα Επειγόντων σε κάθε εφημερία.

00Kikilias03

Από την άλλη το συμφωνητικό που υπέγραψαν περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια οι υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στο σύστημα υγείας αλλά και οι δυνατότητες αλλαγών τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και του προσωπικού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλη τη θητεία τους, οι Διοικητές των νοσοκομείων οφείλουν να υποβάλλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού τριμήνου το σύνολο των δεδομένων που αφορούν τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί με τον Διοικητή της ΥΠΕ μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υγείας προς απόδειξη της επίτευξης της ορισθείσας στοχοθεσίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: «Για το θέμα της αντιπολιτεύσεως που ανήκουμε, δεν είναι «ζωηρή», δεν είναι όπως την φανταζόμουνα, δεν είναι να συμφωνούμε σε όλα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος , κ. Δημήτρης Έλληνας. Μια σειρά γεγονότων συμβαίνουν τον τελευταίο

Περισσότερα »
Κορονοϊός: 209 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 342 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 5 κρούσματα στην ΠΕ Σάμου

Σήμερα ανακοινώνουμε 342 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 24 συνδέονται με γνωστές συρροές και 30 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »
Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα 24.09.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου

Περισσότερα »