Δήμος Σάμου: Σύσταση επιτροπής για την προτεινόμενη μετεγκατάσταση του ΚΥΤ Σάμου σε χώρο εντός των διοικητικών ορίων της Δ.Κ. Μυτιληνιών

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Συστήθηκε η Επιτροπή, που ομόφωνα αποφασίστηκε από τη λαϊκή συνέλευση που οργανώθηκε από την Δ.Κ. Μυτιληνιών, στις 04/07/2018, η οποία θα μεταβεί στην Αθήνα και ειδικότερα στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και στο ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να παρουσιάσει λεπτομερώς και τεκμηριωμένα τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας και να ζητήσει την ματαίωση της σχεδιαζομένης παρέμβασης.

Με το Α.Π. 1471/11-07-2018/ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ορίστηκε ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην εν λόγω Επιτροπή, και ο Δήμαρχος Σάμου, με Απόφασή του, προέβη στην σύστασή της Επιτροπής, η οποία αποτελείται από :

Τον Αντιπεριφερειάρχη Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Χρύσανθο Αργυρίου.

Τον Αντιδήμαρχο Σάμου, κ. Βασίλειο Βαλκαμλή.

Τον Αντιδήμαρχο Σάμου, κ. Παρασκευά Παπαγεωργίου.

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γεώργιο Κυριαζή.

Τον Τοπικό Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Κλεόβουλο Αξιώτη.

Η Επιτροπή κατά τις παραστάσεις της στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και στο ΓΕΕΘΑ θα συνεπικουρείται από τον Δήμαρχο Σάμου, με τον συντονιστικό ρόλο του οποίου θα κανονιστούν οι συναντήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με το Α.Π.176/22-06/2018/ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, αιτείται, από το ΓΕΕΘΑ/ΚΕΣΟΔΠ, την παραχώρηση του στρατοπέδου (ΠΒ) ΑΝΘ/ΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΣΧΟΝΑ, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για υποδοχή υπηκόων τρίτων χωρών.

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »