Δημήτρης Σεβαστάκης: Σημαντικά θέματα συζήτησης κατά τις εργασίες του Διακοινοβουλευτικού Συνεδρίου στο Ισραήλ

Τουρνουά πετοσφαίρισης «Αντρέας Βασιλάκης»

Την Τρίτη 10-7-2018 πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου των Προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας στο Ισραήλ. Κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου στην Κνέσετ οι σύνεδροι-βουλευτές από 33 χώρες, συζήτησαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την άμυνα, την εκπαίδευση, τις πολιτικές για την υγεία, την αγροτική παραγωγή, την αειφορία και τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, την έρευνα και την καινοτομία με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, την τεχνολογική εκπαίδευση και τη νέα επιχειρηματικότητα.

Ο Βουλευτής Σάμου και Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημήτρης Σεβαστάκης συμμετείχε με ειδική εισήγηση στις εργασίες που αφορούσαν την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη σε συνδυασμό με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, καθώς ο νομός Σάμου έχει δυναμικό αγροτικό τομέα που σε συνδυασμό με την εκπαίδευση μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό οικονομικό-αναπτυξιακό εργαλείο στην περιοχή του Αιγαίου.

00Gefsi02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »