Δημήτρης Κασμιρλής: Υπάρχει μία μεγάλη κρίση αυτή την στιγμή στον τουρισμό, με αποτέλεσμα τη χρεοκοπία εταιρειών, δυσκολεύοντας τους tour operators, ειδικά σε νησιά όπως η Σάμος.

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου καταδικάζει ομόφωνα την κατάθεση αγωγής από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Βαθέος σε βάρος εκπαιδευτικού

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Δημήτρης Κασμιρλής, ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου RHENIA TOURS.

Στο χώρο του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου στο Πυθαγόρειο, πραγματοποιήθηκε από τον Tour Operator Apollo εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση για το τουριστικό ρεύμα από την Σκανδιναβία αλλά και την απονομή βραβείων ποιότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες της Σάμου.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σε μια χρονιά που η Σάμος είναι κάτω δυστυχώς, το Apollo παρουσίασε σύμφωνα με τα στοιχεία μια μεγάλη αύξηση, 20-30% πάνω από πέρυσι. Επιπλέον σχεδιάζουμε για του χρόνου άλλη μία μικρή αύξηση, κόντρα στο ρεύμα, γιατί γενικά η χρονιά δεν είναι καλή».

Η εμπορική διευθύντρια του Apollo, κα Νίνα Χόρνεβαλ δήλωσε πως η μείωση των επισκεπτών έχει να κάνει με την πτώχευση έξι αεροπορικών εταιρειών. Ο κ. Κασμιρλής τόνισε πως υπάρχει μία μεγάλη κρίση αυτή την στιγμή στον τουρισμό, με αποτέλεσμα την χρεοκοπία εταιρειών, δυσκολεύοντας τους tour operators, ειδικά σε νησιά όπως η Σάμος.

Γενικότερα η σεζόν θα κλείσει με μικρό αρνητικό ποσοστό, το πρόβλημα είναι ο κόσμος και τι ξοδεύει. Στις κρουαζιέρες εξακολουθεί να υπάρχει θέμα, λόγω Τουρκίας, αλλά ο κ. Κασμιρλής ευελπιστεί πως μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα επανέλθουν στην παλιότερη κίνηση.

PerKilo760X140

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα