Δημήτρης Κασμιρλής: Το χρονικό σημείο χρεωκοπίας της “Germania” είναι άσχημο, είναι αργά, δεν υπάρχουν αεροπλάνα στην αγορά

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας, κ. Δημήτρης Κασμιρλής.

Αίτηση πτώχευσης σε Ειρηνοδικείο του Βερολίνου κατέθεσε η μικρή Γερμανική αεροπορική εταιρία Germania, δημιουργώντας έτσι θέμα σε επισκέπτες της Σάμου από την Γερμανία. Προς το παρόν από τις τέσσερις πτήσεις έχει καλυφθεί η μία, ενώ γίνονται προσπάθειες για τις άλλες τρεις. Το χρονικό σημείο είναι άσχημο, είναι αργά, δεν υπάρχουν αεροπλάνα στην αγορά, ενώ η Σάμος δεν είναι προτεραιότητα.

Τα προβλήματα της Σάμου είναι πολλά τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις των τουριστικών πακέτων για το 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2018 και τα μέχρι στιγμής μηνύματα είναι σε μέτρια κατάσταση.

Το θέμα του μεταναστευτικού – προσφυγικού, σίγουρα δεν βοηθάει στον τουρισμό, αυτό που κατάφεραν, ο κόσμος και οι πράκτορες, είναι η Σάμος να μείνει λίγο έξω από το κάδρο της μετανάστευσης. Όλοι είχαν επικεντρωθεί στη Λέσβο και τη Χίο. Στο εξωτερικό λέγοντας μεταναστευτικό το μυαλό πάει στη Μόρια, έτσι είχε καταστραφεί ο τουρισμός του νησιού.

«Δεν είμαι υπέρ της υπερβολικής παρουσίασης της Σάμου για το μεταναστευτικό, αν κάποια στιγμή βγει προς τα έξω το μήνυμα ότι κάνουν λάθος, δεν είναι η Λέσβος, είναι η Σάμος, μιλάμε για καταστροφή».

Τα τελευταία χρόνια παρά την κρίση ανοίξανε κάποιες αγορές προς τη Σάμο, παρόλα τα προβλήματα, η Σερβία, το Ισραήλ, η Ρουμανία, ξεπερνώντας το θέμα του μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Ελληνικού τουρισμού, αυτή τη στιγμή είναι η Τουρκία, καθώς κινείται πλέον δυναμικά στην αγορά.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Συναντήσεις των προέδρων Ενώσεων Αστυνομικών Αιγαίου μέσω των προέδρων τους με θεσμικούς φορείς στην Αθήνα

Συναντήσεις των προέδρων Ενώσεων Αστυνομικών Αιγαίου μέσω των προέδρων τους με θεσμικούς φορείς στην Αθήνα

Σειρά επαφών στη Αθήνα πραγματοποίησαν το τελευταίο διήμερο  τα προεδρία τον Ενώσεών μας για θέματα που απασχολούν τις περιοχές μας. Αρχικά επισκέφτηκαν το Αρχηγείο της

Περισσότερα »
Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 16η Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου που θα γίνει την  30  Οκτωβρίου  2020, ημέρα Παρασκευή  με ώρα έναρξης 18:00 

Περισσότερα »