Δημήτρης Έλληνας: Για τις τουριστικές εκθέσεις που θα συμμετέχει η Σάμος, να επιλέγονται άτομα σχετικά και όχι πλέον ξεχρεώσεις γραμματίων…

Δημήτρης Έλληνας: Για τις τουριστικές εκθέσεις που θα συμμετέχει η Σάμος, να επιλέγονται άτομα σχετικά και όχι πλέον ξεχρεώσεις γραμματίων…

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Δημήτριος Έλληνας.

Ως άμισθος σύμβουλος ορίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ο κ. Έλληνας, με αντικείμενο τα θέματα τουρισμού. Ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους τουριστικούς πράκτορες, την αντιδήμαρχο κα Δέσποινα Καΐλα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη.

«Έγινε η σύσκεψη αυτή, η οποία ήταν και η πρώτη που ξεκινάμε τα πρώτα βήματα για να προωθήσουμε τον τουρισμό στην Περιφέρεια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη συγκέντρωση αυτή παρούσα ήταν η κα Καΐλα Αντιδήμαρχος Αν. Σάμου , ο κ. Βακάκης με τον κ. Λογοθέτη από την Δυτική Σάμο, ο κ. Κασμιρλής από το Επιμελητήριο, ο κ. Μπακόπουλος πρόεδρος των πρακτόρων και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πανουράκης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε από τώρα δυναμικά, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη σεζόν, διότι μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο μέσο του χειμώνα. Ήδη αρκετές εκθέσεις έχουν γίνει, ήμαστε απροετοίμαστοι, διότι παρελήφθη ένα κενό κατά την παράδοση της μίας εξουσίας στην άλλη και ένα κενό στην καινούργια που παρέλαβε, οπότε χάνουμε κατά το μεγαλύτερο μέρος τον φετινό χειμώνα και τις εκθέσεις. Οπότε οργανωνόμαστε για τις επόμενες εκθέσεις ουσιαστικά».

Θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Νύκτα, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού για τα θέματα και τον προγραμματισμό σε όλο το νομό. Οργανώνεται μια ομάδα, που θα προσκομίσει βιογραφικά με γνώσεις πάνω στον τουρισμό και με κάποιο επίπεδο ξένων γλωσσών και εμπειρία, ώστε να αντιπροσωπεύσουν την Π.Ε Σάμου στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας (εκθέσεις, παρουσιάσεις).

«Να επιλεγούν με τα βιογραφικά τους άτομα, τα οποία κατά την θητεία της Περιφερειακής Ενότητας, θα είναι τα άτομα που θα αντιπροσωπεύουν το νησί και όχι πλέον ξεχρεώσεις γραμματίων προεκλογικών ή φίλων ή συγγενών να πηγαίνουν στο εξωτερικό, αυτό είναι το πρώτο βήμα».

Θα γίνουν γνωστά τα ονόματα που θα αναλάβουν και θα δίνουν αναφορά, ενώ τα έξοδα θα είναι από την Π.Ε. Σάμου. Η δουλειά όλη αφορά τον τουρισμό και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και ο κ. Έλληνας δηλώνει πως θα φτάσει στα άκρα σε περίπτωση που μπλεχτεί η πολιτική. Η μείωση που φαίνεται να υπάρχει για τη νέα σεζόν δείχνει από 5-35% σε σχέση με πέρυσι.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Μεγάλο

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »