Δήλωση του Νίκου Ζάχαρη για το εκλογικό αποτέλεσμα

H «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» στους Μυτιληνιούς. Συνάντηση με τους φορείς της Κοινότητας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Νίκος Ζάχαρης μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ανατολικής Σάμου δήλωσε:

Δώσαμε με αξιοπρέπεια την προεκλογική μάχη υπερασπιζόμενοι θέματα αρχών, όπως δημοκρατία, αλληλεγγύη, ατομικά και  κοινωνικά δικαιώματα. Παράλληλα θέσαμε στη διαβούλευση της κοινωνίας τον προγραμματικό μας λόγο για  την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, για την πρόοδο του νησιού μας ώστε ο δήμος μας και η Σάμος να γίνει το «έξυπνο» νησί, το «πράσινο» νησί, το νησί του Πυθαγόρα.

Δυστυχώς για μας, οι συμπολίτες μας έκαναν άλλες επιλογές. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία  δεν συμμερίζεται τις αρχές και το προγραμματικό πλαίσιο που καταθέσαμε προεκλογικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες που μας στήριξαν στην εκλογική αυτή αναμέτρηση και στάθηκαν όρθιοι,  μαζί και τους 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, γυναίκες και άνδρες, που δώσαμε μια ωραία εκλογική μάχη, γνωρίζοντας από την αρχή ότι ανέλαβαν ένα πολύ δύσκολο έργο.

Η δέσμευσή μας είναι ότι η δημοτική κίνηση «η Σάμος αλλάΖΕΙ» θα έχει συνεχή παρουσία στα χωριά και τις πόλεις του Δήμου μας καθώς και δυναμική και διακριτή παρέμβαση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, υπηρετώντας τις αρχές και το πρόγραμμά μας από τη θέση που μας έδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα.

giagiamas logo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα