Δήλωση Γεωργίου Κολλάρου, προέδρου Δ.Σ Σάμου, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με την Δημοτική παράταξη Ανα.Σ.Α, για το όσα είπε ο τοπικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Βαλής (Ηχητικό)

Οδοιπορικό στους Φούρνους – Θύμαινα – Χρυσομηλιά – Άγιο Μηνά (φωτογραφίες και video)

Με έκπληξη διάβασα σήμερα στο site SAMOSTODAY την τοποθέτηση του τοπικού συμβούλου Μυτιληνών Δημητρίου Βαλή στη χθεσινή λαϊκή συγκέντρωση των Μυτιληνών ο οποίος αναφερόμενος σε μένα επί λέξει είπε ότι «ο εκλεγείς Δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κολλάρος, Μητσός όπως και ο Περιφερειακός σύμβουλος Πανουράκης είπαν στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κουμουτσάκο στη σύσκεψη να κλείσει το hot spot του Βαθιού και να μεταφερθεί στα σφαγεία που επέλεξε ο Βίτσας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Το γεγονός που ανέφερε στη χθεσινή συγκέντρωση ο προαναφερόμενος είναι παντελώς ψευδές, ανυπόστατο και ανύπαρκτο σε κάθε δε περίπτωση το να διασπείρεις στο ευρύ κοινό ψευδείς ειδήσεις , να διαστρεβλώνεις τα πραγματικά γεγονότα , τις θέσεις και τη βούληση θεσμικού παράγοντα είναι θλιβερό, ανεπίτρεπτο, έξω από κάθε λογική και έννοια δικαίου.

Ουδέποτε είπα στον Υπουργό να κλείσει το υφιστάμενο κέντρο και να μεταφερθεί στη περιοχή Ζερβού. Στη σύσκεψη παρέθεσα στον κ. Υπουργό τις θέσεις του Δ.Σ Σάμου, στηλίτευσα την Πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό, την αδιαφορία της για το νησί και τα προβλήματα και πίεσα τον Υπουργό άμεσα η Κυβέρνηση να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, να άρει τον γεωγραφικό περιορισμό , να απεγκλωβίσει και να μεταφέρει τους μετανάστες στην ενδοχώρα και να επιταχύνει με τις κατάλληλες τροποποιήσεις των νόμων 4375/2016 και 4540/2018 τις διαδικασίες ασύλου.

Άλλωστε την προτεραία της επίσκεψης του κ. Υπουργού στη Σάμο, είχα στείλει επιστολή με αυτό ακριβώς το περιεχόμενο η ποία φυσικά δημοσιεύτηκε και στα τοπικά ΜΜΕ.

Ως εκ τούτου τα λεγόμενα του προαναφερομένου συμβούλου στη χθεσινή συγκέντρωση είναι ανυπόστατα και ψευδή θεωρώ δε ότι στη παρούσα φάση που το νησί μας ψυχορραγεί, λίγη παραπάνω σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εγκράτεια δεν βλάπτει.

Σάμος 25 Ιουλίου 2019

VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά

Περισσότερα »