Δήλωση Αλέξανδρου Λυμπέρη για τον χαμό του Νίκου Μαθιού

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Mε αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός νέου παιδιού στην πόλη μας, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδος Λυμπέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μια ακόμη φορά θρηνούμε την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Ενός νέου ανθρώπου της πόλης μας που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του . Είναι τραγικό να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά στην εποχή μας.

Είναι ανεπίτρεπτο να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Αποτελεί ευθύνη όλων μας η επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος. Δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι και κάθε φορά εκ των υστέρων να διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια σε προσωπικό και μέσα. Είναι απόφασή μας το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, αμέσως μετά την εκλογή των νέων θεσμικών οργάνων του Δήμου μας, να έχει μοναδικό και αποκλειστικό θέμα του το ζήτημα της υγείας στην περιοχή μας.

Στην συνεδρίαση που θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες θα κληθούν να συμμετάσχουν, να πάρουν θέση και να ενημερώσουν αρμοδίως ο Βουλευτής του Νομού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο Διοικητής του Κέντρου Υγείας καθώς και άλλοι αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες.»

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »