Διάθεση δημοτικού χώρου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου λόγω καιρικών συνθηκών

Διάθεση δημοτικού χώρου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου λόγω καιρικών συνθηκών

Λόγω του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προχωρά στη διάθεση θερμαινόμενου χώρου για την προστασία των συμπολιτών μας και ευπαθών ομάδων.

Συγκεκριμένα, από τις 17:00 σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου και συνεχώς, χωρίς διακοπή, ως τις 24:00 την 7η Ιανουαρίου, οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες, διατίθεται η θερμαινόμενη αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλεως Σάμου.

Στο χώρο θα προσφέρονται ζεστά ροφήματα, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Τον συντονισμό της δράσης τον έχουν από κοινού η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και το Αυτοτελές Τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Συμμετέχουν επίσης οι Κοινότητες Σαμίων και Βαθέος, εθελοντές πυροσβέστες των ομάδων Βαθέος και Σάμου καθώς και μέλη της διασωστικής ομάδας του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου.

Σε επιφυλακή θα βρίσκονται προσωπικό και μηχανήματα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, από τις Διευθύνσεις του Δήμου τις οποίες και θα συντονίζουν οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι.

Για όλη την διάρκεια της κακοκαιρίας οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2273350140, 6970107383 / 6983433684 / 6985874363 /6985874541 / 6975422847 προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.

00Nefeli00

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πως ένα παρατημένο περίπτερο στο Καρλόβασι γίνεται ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Πως ένα παρατημένο περίπτερο στο Καρλόβασι γίνεται ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Με περίπατο από το λιμάνι Καρλοβάσου έως την Αγία Τριάδα Παλαιού Καρλοβάσου ξεκίνησε η 4η ημέρα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας στον Δήμο Δυτικής Σάμου και προώθηση χρήσης

Περισσότερα »