Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί. Μόνο 4 (!!!) αστυνομικοί της διμοιρίας υποστήριξης έξω από τα γραφεία πρώτης υποδοχής του ΚΥΤ Σάμου

Έγγραφο – Διαμαρτυρία προς τον Δ/ντη της Δ.Α. Σάμου για τη μη ορθή συγκρότηση της Διμοιρίας Υποστήριξης Σάμου απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου σχετικά με τη μη ορθή συγκρότηση της διμοιρίας υποστήριξης. Αναλυτικά:

Κύριε Διευθυντά

Γίναμε αποδέκτες διαμαρτυριών μελών μας,

καθώς και της από 08/3/2019 αναφοράς του διμοιρίτη της διμοιρίας υποστήριξης της Δ.Α. Σάμου (και μέλους της Ένωσης μας), οι οποίες αφορούν την μη ορθή συγκρότηση της εν λόγω διμοιρίας. Συγκεκριμένα, την 08/03/2019 συγκροτήθηκε με μόλις τέσσερις (4) αστυνομικούς, χωρίς την ύπαρξη οδηγού και διατέθηκε έξωθεν των γραφείων της πρώτης υποδοχής, ώστε να μην προσεγγίζουν οι αλλοδαποί.

Mε δεδομένο ότι ο όγκος των αλλοδαπών εντός και εκτός του ΚΥΤ Σάμου είναι τεράστιος, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να επιβληθεί η τάξη με μια υποτυπώδης διμοιρία τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση αδυνατούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, πόσο μάλλον να εφαρμόσουν τα διατασσόμενα.

Για τους ανωτέρω λόγους, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στο έξης οι συνάδελφοι μας να μην χρησιμοποιούνται ως «πρόβατα επί σφαγή» και η διμοιρία υποστήριξης της Δ.Α. Σάμου, εφόσον συντρέχουν λόγοι συνέχισης της διάθεσής της στο ΚΥΤ Σάμου, να συγκροτείται ως διμοιρία και όχι ως πεζή περιπολία, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι, προκειμένου να προστατεύσουμε την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας, να απευθυνθούμε αρμοδίως προς πάσα Αρχή, για αναζήτηση και απόδοση τυχών πειθαρχικών ή ποινικών ευθυνών.

Για το Δ.Σ.

-Η-                                                                            -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία                                             ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »