Διαμαρτυρία του Ναυταθλητικού Ομίλου Kαρλοβάσου για τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου Καρλοβάσου

Ανοικτή επιστολή προς τους Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμο, Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου Σάμου και Δημοτική Ενότητα Καρλοβάσου, απέστειλε ο ΝΑ.Ο.Κ. για τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου που όπως τονίζει, «έχουν σταματήσει να δουλεύουν τα μηχανήματα, το νερό είναι πράσινο σαν βάλτος, ο χώρος εγκαταλελειμμένος και ουδείς αρμόδιος δεν ασχολείται. Και ο κοσμάκης πληρώνει και να ήταν το μόνο….». Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριοι

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που γνωστοποιήθηκε η κατασκευή κολυμβητηρίου στην περιοχή μας από το πρόγραμμα του 2004 μέχρι και σήμερα, παρακολουθούμε στενά την εξέλιξή του, παρότι όπως φανταζόμαστε θα συμφωνείτε ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ χρόνου κατασκευής.

Δεν θα εξετάσουμε τους λόγους, αλλά φτάσαμε αισίως στο 2018 – 19 όπου από πλευράς του Δήμου έγιναν κάποιες ενέργειες ως προς την ολοκλήρωσή του, κάτι το οποίο μας έδωσε ελπίδες για την αθλητική ανάταση της κοινωνίας μας. Ο όμιλός μας από την πρώτη κιόλας στιγμή δήλωσε αρωγός στην όποια προσπάθεια λειτουργίας του, γνωρίζοντας και κατανοώντας το μεγάλο κόστος λειτουργικών.

Είμαστε βέβαιοι ακόμη και σήμερα ότι υπάρχουν τρόποι να ξεκινήσει αρκεί βέβαια να υπάρξει η πολιτική βούληση.

Φτάσαμε στα χειμωνιάτικα εγκαίνια στα οποία παρευρέθησαν οι στρατιωτικές, πολιτικές και θρησκευτικές αρχές του τόπου μας, αλλά έλειπε η κοινωνία μας ……

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου έχουν σταματήσει να δουλεύουν τα μηχανήματα, το νερό είναι πράσινο σαν βάλτος, ο χώρος εγκαταλελειμμένος και ουδείς αρμόδιος δεν ασχολείται. Και ο κοσμάκης πληρώνει και να ήταν το μόνο….

Στο δια ταύτα.

Κύριοι

1.Απαιτούμε σαν φορολογούμενοι πολίτες, αλλά και σαν αθλητικός φορέας να ενημερωθούμε άμεσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εγγράφως, για την κατάσταση του έργου.

2.Γιατί από την στιγμή που γέμισε η δεξαμενή και πέρασαν τα εγκαίνια, σταμάτησαν να δουλεύουν τα μηχανήματα καθαρισμού με αποτέλεσμα να θυμίζει βάλτο.

3.Γιατί και που κωλυσιεργεί η ολοκληρωτική και όχι μερική παράδοση του έργου από τον εργολάβο στον δήμο.

4. Ποιος θα αναλάβει – πληρώσει τις ζημίες που θα υποστούν τα μηχανήματα για να καθαρίσουν αυτό το χάλι του νερού που εσείς δημιουργήσατε.

5.Υπάρχει κάποιος αρμόδιος και ποιος είναι αυτός που θα μας πει αν αυτό το έργο έχει μέλλον στην Σάμο ή όχι, διότι σε άλλα μέρη, του ιδίου πακέτου (2004) λειτουργούν εδώ και χρόνια.

Τέλος, τόσο ο όμιλός μας, όσο και η κοινωνία μας περιμένει με ενδιαφέρον την απάντηση σε όλα τα παραπάνω ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι άμεση όπως προβλέπεται και δεν θα μπει στον αστερισμό των εκλογών όπου κανείς δεν είναι καθόλα αρμόδιος».

Το Δ.Σ  του

Ναυταθλητικού Oμίλου Καρλοβάσου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »