Διάκριση για τη μαθήτρια Παρασκευή Τζερέτα του Γυμνασίου Πυθαγορείου και του μαθητή Ιωσήφ Κεβεντζίδη του 1ου Γυμνασίου Σάμου στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής

Η μαθήτρια Παρασκευή Τζερέτα της Α΄τάξης του Γυμνασίου Πυθαγορείου και ο μαθητής Ιωσήφ Κεβεντζίδης του 1ου Γυμνασίου Σάμου αρίστευσαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα η Παρασκευή Τζερέτα κατέλαβε την 19η θέση στην Α΄Τάξη και ο Ιωσήφ Κεβεντζίδης την 11η θέση στην Β΄Τάξη. Για την επιτυχία της Παρασκευής Τζερέτα ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Πυθαγορείου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, ενώ αναμένεται ανάλογη ανακοίνωση και από το 1ο Γυμνάσιο Σάμου. Αναλυτικά:

«Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Πυθαγορείου υπερήφανα ανακοινώνει ότι η μαθήτρια της Ά Γυμνασίου του σχολείου μας Τζερέτα Παρασκευή αρίστευσε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών τον Μάιο του 2019.

Συγκεκριμένα κατέλαβε τη 19η θέση στην πανελλήνια κατάταξη. Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε καλή πρόοδο και περαιτέρω επιτυχίες στην αριστεύσασα.

Συγχαίρουμε επίσης όλους τους μαθητές και της μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και προετοιμαστήκαν ακαταπόνητα γι’ αυτόν.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και στην καθηγήτρια τους, φυσικό κ. Φουντουκίδου Ε. για το συντονισμό και τη συστηματική προετοιμασία των συμμετεχόντων».

Kotsiras Arvanitaki MEDIA 140x760pxl v02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό

Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη

Περισσότερα »