Δέσποινα Κάϊλα: «Ο στόχος μας τώρα είναι να στρώσουμε τα βήματα και τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά όσο αφορά τον τουρισμό»

Δέσποινα Κάϊλα: «Ο στόχος μας τώρα είναι να στρώσουμε τα βήματα και τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά όσο αφορά τον τουρισμό»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Δέσποινα Καΐλα. Υποδέχτηκε τους πρώτους τουρίστες ο Δήμος Ανατολικής Σάμου. Στην άφιξη του πρώτου Charter, της εταιρείας EDELWEISS, στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος» παραβρέθηκαν σήμερα, 1η Ιουλίου 2020, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κα Δέσποινα Καΐλα και ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού κ. Γεώργιος Χατζημιχάλης, προκειμένου να καλωσορίσουν τους πρώτους 119 επισκέπτες του νησιού μας από την Ελβετία.

00Elvetoi02

«Έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν, εξετάστηκαν, έγιναν τεστ μέσα στην αίθουσα που έφτασαν κι εμείς περιμέναμε στην έξοδο του αεροδρομίου, για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κανέναν.

Όλα καλά, θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αλλά με τα πρωτόκολλα που έπρεπε να διατηρήσουμε θεωρήσαμε ότι μάλλον θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στο κλίμα, αντί να είναι ευχάριστο, θα μπορούσε να γίνει πρόβλημα για τους επισκέπτες μας και εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, προτιμήσαμε να δώσουμε στον πιλότο, τον συγκυβερνήτη και το πλήρωμα ένα όμορφο δώρο, τα διάσημα πολυβραβευμένα κρασιά μας και να τους καλωσορίσουμε με αυτόν τον τρόπο στη Σάμο».  

00Elvetoi01

«Όλος ο στόχος μας τώρα είναι να στρώσουμε τα βήματα και τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά να είναι δυνατή, να είναι σωστή, να ξεκινήσουμε όπως πρέπει με τον τουρισμό και με όλα όσα αφορούν τον δήμο σε σχέση με τον τουρισμό μας».

00Elvetoi05

Γίνεται κάποια προσπάθεια για διαφήμιση στον εσωτερικό τουρισμό, αλλά για διαφημίσεις σε χώρες του εξωτερικού είναι κάπως άσκοπο για φέτος καθώς όλα πάνε με αργά βήματα λόγω του κορωνοϊού. Όπως τόνισε η κα Καΐλα ο στόχος είναι να στηθεί μια καλή βάση και μια επανέναρξη του τουρισμού για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ετοιμάζει εκδηλώσεις για το επόμενο διάστημα, βασισμένες στα μέτρα που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.  

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα