Δέσποινα Κάϊλα: Να κατεβεί ο κόσμος στην πόλη, να γεμίσουμε τους δρόμους, να περπατήσουμε, να χαρούμε και να νιώσουμε λίγο ότι αλλάζει η διάθεση»

Δέσποινα Κάϊλα: Να κατεβεί ο κόσμος στην πόλη, να γεμίσουμε τους δρόμους, να περπατήσουμε, να χαρούμε και να νιώσουμε λίγο ότι αλλάζει η διάθεση»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα τουρισμού και πολιτισμού κα Δέσποινα Καΐλα.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσκαλεί όλους τους δημότες την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου σε μια όμορφη γιορτινή εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με μηνύματα αγάπης και χαράς!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία σε συνεργασία της Φιλαρμονικής Βαθύλλου «Αντώνης Γεροχριστοδούλου» και της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών «ΕυΩΔΗα», συνοδευόμενοι από χορογραφίες του Samos School of dance.

Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα βοηθούν τους μικρούς φίλους να γράψουν το «τέλειο» γράμμα και να το αποστείλουν στον Άγιο Βασίλη

Οι μαθητές του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σάμου θα σας «γλυκάνουν» με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και κεράσματα.

Η επιλογή της ημέρας (Κυριακή) έγινε γιατί «είναι περισσότερο γιορτή των παιδιών στην ουσία όλο αυτό. Γινόταν πάντα πολύ αργά, μετά τα κλείσιμο των καταστημάτων. Δεν μπορείς μετά τη λειτουργία των καταστημάτων να κάνεις τελετή-φωταγώγηση, έπρεπε να πάει μετά τις 9μ.μ. και όλοι γκρίνιαζαν ότι πάει πολύ αργά. Υπάρχει μια διαδικασία που θα κρατήσει τουλάχιστον μία ώρα».

Οπότε ο Δήμος πήρε την απόφαση να επιλέξει την ημέρα της Κυριακής με την προοπτική ότι θα φωτιστεί η πόλη και τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στον εμπορικό.

Θα στηθούν σπιτάκια τα οποία αρχικά θα λειτουργήσουν με συλλόγους, ενώ από τις 20 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει εταιρεία με προσωπικό όπου σε κάθε σπιτάκι θα γίνεται και κάποια διαφορετική δραστηριότητα. Θα υπάρξει επίσης αίθουσα που θα έχει προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών.

Οι χώροι θα φυλάσσονται, λόγω των γνωστών θεμάτων που υπάρχουν στην πόλη της Σάμου. Παράλληλα με την αλλαγή του χρόνου θα υπάρξει και κάποιο παιχνίδι με τα καλικαντζαράκια, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μια μεγάλη γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

«Να κατεβεί ο κόσμος στην πόλη, να γεμίσουμε τους δρόμους, να περπατήσουμε, να χαρούμε και να νιώσουμε λίγο ότι αλλάζει η διάθεση».       


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ν. Μηταράκης: «Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα των χωρών μας, των πολιτών μας και των νόμιμων κατοίκων μας»

Επιστολές Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου προς την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και τον Εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Η απώλεια ζωών θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί από τις τουρκικές αρχές εάν είχαν επέμβει όταν η λέμβος των μεταναστών ζήτησε βοήθεια εντός των τουρκικών

Περισσότερα »
Συνάντηση του Δημάρχου κ. Στάντζου με την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για την αποκατάσταση και αποζημίωση των σεισμοπλήκτων

Συνάντηση του Δημάρχου κ. Στάντζου με την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για την αποκατάσταση και αποζημίωση των σεισμοπλήκτων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου μεταξύ του Δημάρχου, κ. Γεώργιου Στάντζου και μελών της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για την αποκατάσταση και αποζημίωση

Περισσότερα »