Δελτίο Τύπου από τη «Δράση – Ενότητα – Προοπτική» για την ύπαρξη κρυφών καμερών εντός Δημαρχιακού Μεγάρου

Θλίψη και έντονο προβληματισμό προκαλεί στην Σαμιακή κοινωνία το άκουσμα της είδησης ότι εντός του Δημοτικού Μεγάρου, με κρυφές κάμερες, παρακολουθούσαν τους πολίτες επισκέπτες αλλά και ορισμένους υπαλλήλους του Δήμου. Η μη γνωστοποίηση ύπαρξης κάμερας αποτελεί αδίκημα με σοβαρές διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, προκύπτουν όμως και ηθικά ζητήματα. Ο κύριος Δήμαρχος προφανώς δεν εμπιστεύεται ούτε καν τους δικούς του στενούς συνεργάτες επιλέγοντας να τους παρακολουθεί και να καταγράφει τις κινήσεις τους.

Είναι εξίσου επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους πολίτες ο ισχυρισμός ότι ο Δήμαρχος…. δεν γνώριζε αφού κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει την ύπαρξη και λειτουργία εντός του Δήμου μια μικρής του ομάδας «Πραιτοριανών» που δρα σε βάρος κάθε νόμιμης διαδικασίας προκειμένου να προστατέψει τον… μεγάλο ηγέτη.

Αναμένουμε με «αγωνία» τις δικαιολογίες που θα ακουστούν και την συνηθισμένη χυδαία επίθεση προς τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Αναμένουμε και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης που είναι πλέον επιβεβλημένη για εξακρίβωση της υπόθεσης και καταλογισμό των σχετικών κυρώσεων.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »