Μπέιζμπολ – Ταϊβάν: Στοιχηματικός οδηγός στην CPBL

Μπέιζμπολ – Ταϊβάν: Στοιχηματικός οδηγός στην CPBL

Μετά από 30 bets στην Chinese Professional Baseball League υπάρχει καλό δείγμα γραφής από το Πρωτάθλημα, με τα ποσοστά επιτυχίας στο foxbet.gr να αποτυπώνουν μία πραγματικότητα…

Παίξε νόμιμα και από το κινητό με το winmasters app

Όταν υπάρχει γνώση και καλή πληροφόρηση, στοίχημα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Το μπέιζμπολ, στοιχηματικά, έχει 2 ενδεχόμενα (στις περισσότερες εκδόσεις του). Νίκη ή ήττα. Αυτό δίνει στον παίκτη του στοιχήματος περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Στον στοιχηματικό οδηγό για την CPBL επιχειρείται μία προσπάθεια να αναδειχθούν τα ρεαλιστικά πλεονεκτήματα κέρδους στη Λίγκα, δίχως, φυσικά, να προτρέπεται το betting.

Το σπορ είναι άγνωστο στην Ελλάδα, η τελευταία επαφή είναι οι διοργανώσεις μπέιζμπολ και σόφτμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα! Ωστόσο, με τις δεδομένες συνθήκες που υπάρχουν, αποτελεί μία ασφαλή διέξοδο κέρδους όπως αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές επιδόσεις της κατηγορίας στο foxbet.gr!

Η CPBL άρχισε στις 11 Απριλίου 2020 (αρχική ημερομηνία ήταν η 14η Μαρτίου), με καθυστέρηση λόγω ιού. Τα παιχνίδια έως τώρα γίνονται στις φυσικές έδρες των ομάδων, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Την Τρίτη (5/5) η διοικούσα Αρχή της Λίγκας θα συνεδριάσει, ώστε να ανοίξει τα ballparks για συγκεκριμένο αριθμό θεατών.

Σε αρχική φάση αναμένεται να αποφασιστεί η είσοδος 200 φιλάθλων σε κάθε γήπεδο, μέχρι να εκμηδενιστούν τα κρούσματα για εύλογο χρονικό διάστημα. Κάτι που άρχισε να αχνοφαίνεται πώς μπορεί να γίνει, μόλις, την περασμένη εβδομάδα οπότε και δεν υπήρξε νέα υπόθεση ιού στη χώρα. Μετέχουν 4 ομάδες:

Η Πρωταθλήτρια Ρακουτέν Μάνκις (7 τίτλοι) και οι Φουμπόν Γκάρντιανς, Γιούνι Λάιονς και Τσάινατραστ Μπράδερς. Υπάρχει έτοιμη expansion team, η Γουάι Τσουάν Ντράγκονς, που δεν είναι έτοιμη ακόμη για το μεγάλο Πρωτάθλημα (θα ενταχθεί το 2021) και παίζει στη minor league με τις δεύτερες ομάδες των υπολοίπων 4 συμμετεχόντων συλλόγων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του Λάμπρου Γκαραγκάνη και περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο Foxbet.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Επιχείρηση αποσυμφόρηση. Έφυγαν οι πρώτοι 724 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη. Από τη Σάμο μόλις 39 (!!!)

Επιχείρηση αποσυμφόρηση. Έφυγαν οι πρώτοι 724 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη. Από τη Σάμο μόλις 39 (!!!)

Δέκα λεπτά πριν τις 12 το βράδυ της Δευτέρας (28/09), αναχώρησε από τον λιμένα Μαλαγαρίου το πλοίο «Νήσος Χίος» παραλαμβάνοντας μόλις 39 (!!!) αναγνωρισμένους πρόσφυγες

Περισσότερα »