Αστυνομικές επιχειρήσεις σε χώρους παραμονής αλλοδαπών στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (04/07), αστυνομικές επιχειρήσεις σε χώρους παραμονής αλλοδαπών στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο.

Στις επιχειρήσεις αυτές, που είχαν ως σκοπό τον έλεγχο νομιμοποιητικών εγγράφων αλλοδαπών αλλά και την πρόληψη εκνόμων ενεργειών, συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ελέχθησαν συνολικά -3.276- άτομα, διαφόρων υπηκοοτήτων, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ προσήχθησαν σε αστυνομικά καταστήματα επτά (7) ακόμη άτομα από τους ελεγχθέντες, προκειμένου να εφαρμοστούν –κατά περίπτωση- οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, αιχμηρά αντικείμενα, σιδερόβεργες, ξύλινες ράβδοι και διάφορα εργαλεία.

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σταμάτης Σεϊρλής: Xάθηκαν τα πάντα, εκεί που είχαμε το πρόγραμμά μας και αρχίσαμε σιγά-σιγά να φτιάχνουμε την κοινότητά μας, εκεί όλα χάθηκαν

Διαμάχη των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για τη λειτουργία του γραφείου της ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών)

Διαμάχη ξεκίνησε μεταξύ των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου για τη λειτουργία των γραφείων της ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών). Με ανακοίνωσή του ο

Περισσότερα »
Βασίλης Πανουράκης: Οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα εντός του ΚΥΤ Σάμου αρμοδιότητα διαχείρισης των θεμάτων φέρει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Βασίλης Πανουράκης: «Λόγω της έκτακτης ανάγκης πρέπει να προχωρήσουν τα έργα στο νησί. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να περιμένουν»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην

Περισσότερα »