Άρση μέτρων: Πότε θα ταξιδέψουμε σε χωριά και νησιά – Οι ημερομηνίες κλειδιά

Άρση μέτρων: Πότε θα ταξιδέψουμε σε χωριά και νησιά - Οι ημερομηνίες κλειδιά

Να αρθεί η απαγόρευση των μετακινήσεων ανυπομονούν πολλοί πολίτες και ειδικά οι ηλικιωμένοι, ώστε να μεταβούν στα εξοχικά τους.

Το απαγορευτικό που τους κράτησε στα αστικά κέντρα αίρεται την ερχόμενη Δευτέρα, όσοι όμως θέλουν να μετακινηθούν σε άλλους νομούς θα πρέπει να περιμένουν έως τις 18 Μαΐου.

Η καθημερινότητα όλων μας αλλάζει από τη Δευτέρα καθώς θα επιτρέπεται η ελεύθερη μετακίνηση εντός νομού.

Το SMS στο 13033 και η φόρμα μετακίνησης καταργούνται και αρκετοί συμπολίτες μας ανυπομονούν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους και να πάνε στα εξοχικά τους ή στα χωριά τους.

Ο καιρός βοηθάει και κάποιοι σκέφτονται να περάσουν εκεί όλο το καλοκαίρι, ωστόσο κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας φοβούνται και δεν θα πάνε πουθενά.

Η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων θα γίνει σε δύο φάσεις: από τις 4 Μαΐου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εντός νομού, ενώ από 18 Μαΐου θα επιτρέπεται η μετακίνηση και εκτός νομού.

Παράλληλα αυξάνεται κατά ένα άτομο το επιτρεπόμενο όριο στα Ι.Χ. και πλέον μέσα στο αυτοκίνητο θα μπορούν να είναι ο οδηγός με δύο ακόμα άτομα.

dikaiologitika.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »