Αποχωρούν από το μπλόκο στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ». Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής

Αποχωρούν από το μπλόκο στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ». Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής

Με μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας ανακοινώνει ότι αποχωρούν από το μπλόκο στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ» και αναφέρει ως επίλογο «Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και έχοντας ήσυχη συνείδηση ότι έστω πράξαμε το ελάχιστο που μπορούσαμε με πατριωτισμό και φιλότιμο.
Συνεχίζουμε ως απλοί Σαμιώτες Δημότες που είμαστε και όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα». Αναλυτικά η ανάρτησή του…

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας όλες τις παραμέτρους και τις εξελίξεις στο τεράστιο για το νησί μας ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού και βλέποντας την ελάχιστη συμμετοχή των συμπολιτών μας καταλήξαμε στο εξής:
Είμαστε λίγοι αυτοί που πραγματικά αφήσαμε τις δουλειές μας και τις υποχρεώσεις μας για να βγάλουμε την ομόφωνη απόφαση των Δήμων Σάμου, για αποκλεισμό της εισόδου του υπό κατασκευή ΚΥΤ Ζερβού ασπροπρόσωπη.
Η υπεράσπιση του νησιού και της ασφάλειας των κατοίκων της κοινωνίας μας από την καταστροφή που βρίσκεται μπροστά μας έπρεπε να είναι πρώτη επιλογή και να συμπεριλαμβάνει αν όχι όλους , τους περισσότερους Σαμιώτες και Σαμιώτισσες.
Τα ημίμετρα της αναστολής που ανακοίνωσε ο Δήμος Αν. Σάμου, οι μικρότητες, οι στείρες αντιπαραθέσεις, οι εξευτελιστικοί χαρακτηρισμοί κάποιων ασυνείδητων ότι είμαστε έως και κουκουλοφόροι, η διχόνοια που προκάλεσε η προχειρότητα της συγκεκριμένης δράσης, μειώνει και ρεζιλεύει εμάς τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες και τον αγώνα μας. Αυτά δεν ταιριάζουν ούτε σε μας, ούτε στην Ιστορία του νησιού μας .
Μετά από δεκαπέντε μέρες συνεχούς φύλαξης της εισόδου στο υπό κατασκευή ΚΥΤ στη θέση Ζερβού ομόφωνα αποφασίζουμε να αποχωρήσουμε. Την αποκλειστική ευθύνη για την έκβαση της υπόθεσης του ΚΥΤ στη θέση Ζερβού από δω και πέρα την φέρει ο Δήμος Αν. Σάμου.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους και όλες που συμμετείχαν άξια αυτές τις 15 μέρες στην κινητοποίηση. Ο αγώνας μας μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί με όλους τους τρόπους. Όσοι συμμετείχαμε αποδείξαμε ότι και ξέρουμε και μπορούμε να αγωνιζόμαστε για το καλό αυτού του τόπου. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και έχοντας ήσυχη συνείδηση ότι έστω πράξαμε το ελάχιστο που μπορούσαμε με πατριωτισμό και φιλότιμο.
Συνεχίζουμε ως απλοί Σαμιώτες Δημότες που είμαστε και όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα.».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Θετικό για πρώτη φορά το ισοζύγιο αποχωρήσεων-αφίξεων για τη χώρα μας – Αποσυμφόρηση δομών και στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα

Υγειονομικός αποκλεισμός στις δομές φιλοξενίας σε Θήβα και Σέρρες. Παραμένει ο υγειονομικός αποκλεισμός και στη Σάμο

Με κοινές αποφάσεις των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου, τέθηκαν σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό οι δομές φιλοξενίας σε Θήβα και Σέρρες

Περισσότερα »