Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Δ/ντου Δ.Α. Σάμου Ταξίαρχου Ευάγγελου Τσιρίγου

Κλείνοντας τον κύκλο της υπηρεσιακής μου διαδρομής, ως απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς όλες τις Τοπικές Αρχές, Υπηρεσίες & Φορείς.
Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστώ για την πολύπλευρη και πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη, τον Μητροπολίτη Σάμου – Ικαρίας & Κορσεών , τους Εισαγγελικούς & Δικαστικούς λειτουργούς, το Βουλευτή Σάμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, το Δήμαρχο Σάμου, το Διοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε., το Λιμενάρχη, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τους δημοσιογράφους των Μ.Μ.Ε. που λειτουργούν αντικειμενικά και καλόπιστα για την ενημέρωση των πολιτών.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες, για την ποικιλότροπη βοήθεια και στήριξή τους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, κατά εκτέλεση των καθηκόντων μου την τελευταία τριετία.
Εδώ επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ότι, το όποιο Αστυνομικό έργο καταφέραμε, σε ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες και με μια χειμαζόμενη κοινωνία δεν θα το είχαμε πετύχει, χωρίς την αυταπάρνηση και την φιλοτιμία του συνόλου του Αστυνομικού προσωπικού, προς το οποίο εκφράζω την ευαρέσκειά μου.
Η δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας, ιδίως τα τελευταία χρόνια, έχει ελπίδες να σταθεί όρθια και να αντλήσει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, όσο υπάρχει αυτό το πνεύμα και η δύναμη της προσφοράς και του καθήκοντος .
Τέλος παρακαλώ όλους, να συνεχίσετε να στηρίζετε και να συνδράμετε τον καθημερινό «καλό» αγώνα των Αστυνομικών μας, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών.-
Ευάγγελος Κ. Τσιρίγος
Ταξίαρχος ε.ο.θ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας που η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε τον βιασμό της, ανέφερε πως είχαν σχέση και μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί.

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Δυάδα από την Basket League

Η προχθεσινή επιλογή με το Over του Ντίνου Μήτογλου επιβεβαιώθηκε με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τη δεύτερη περίοδο και

Περισσότερα »
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, Δικηγόρου ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο

Περισσότερα »