Απονομή βραβείων ποιότητας ξενοδοχείων της Σάμου από τον Tour Operator Apollo

Θεατρική Παράσταση για παιδιά από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"

Στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Samaina Inn στο Καρλόβασι, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά, την Κυριακή, 19 Αυγούστου, στις 19:30, η τελετή απονομής βραβείων ποιότητας σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού μας από το Apollo.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο tour operator της Βόρειας Ευρώπης προς την Ελλάδα. Ως είθισται, και στη φετινή εκδήλωση, η εμπορική διευθύντρια του Apollo, κα Νίνα Χόρνεβαλ, συνοδευόμενη από επιτελείο στελεχών, παρουσίασαν τη δυναμική που έχει αναπτύξει το Apollo στη χώρα μας φτάνοντας τους 475.000 (!) επισκέπτες, με προοπτική σύντομα να ξεπεράσουν τους 500.000, ανεβάζοντάς το επάξια στην 1η θέση όσον αφορά την Ελλάδα.

00Apollo02

Η κα Χόρνεβαλ και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σημασία του διαδικτύου αφού το 75% των πελατών το επιλέγουν για τις κρατήσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις φωτογραφίες αλλά και στη γενικότερη παρουσίαση μιας ξενοδοχειακής μονάδας στο διαδίκτυο. Το σημαντικό και ευχάριστο που αφορά στο νησί μας είναι ότι η Σάμος βρίσκεται στην υψηλότερη θέση, από τις περιοχές που προτείνονται για επίσκεψη από τους ίδιους τους πελάτες, ξεπερνώντας άλλους γνωστούς προορισμούς της Ελλάδας.

00Apollo03

Αξίζει να αναφερθεί ότι αναμένονται το 2019 στη Σάμο πάνω από 13.000 επισκέπτες από τον μεγάλο αυτό tour operator αφού το 2019 θα προστεθεί η αγορά της Νορβηγίας. Εναρκτήριο χαιρετισμό στην τελετή είχαμε από τον ιδιοκτήτη του Rhenia Tours, συνεργάτη του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ενώ παρόντες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν ο αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Σάμου, ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής και ο κοινοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρλοβάσου κ. Μανόλης Νικολού. Στη συνέχεια της βραδιάς δόθηκαν τα βραβεία στους ξενοδόχους του νησιού, τα οποία οι ίδιοι οι πελάτες, με τις παρατηρήσεις τους και τα σχόλιά τους επιβραβεύουν κάθε χρόνο. Τα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες 2, 3, 3+, 4 και 4+…

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Πηγή: www.samiakonvima.blogspot.gr

Terpsis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα