Αποκατάσταση της αλήθειας από πρώην εργαζομένους της εταιρείας καθαρισμών Βακεντής Εμμ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Οι πρώην εργαζόμενοι και υπάλληλοι της εταιρείας καθαρισμών Βακεντής Εμμ. & ΣΙΑ Ε.Ε., ορμώμενοι από το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 19/01/2018 στην ιστοσελίδα Samostoday, θα θέλαμε ν’ αποκαταστήσουμε μία πιθανή παρεξήγηση, από το παρόν άρθρο  προς την πρώην εργοδότρια εταιρεία μας.

Αναφέρεται ότι ο τωρινός εργολάβος καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, δεν έχει καταβάλλει το δώρο Χριστουγέννων, καθώς και άλλες νόμιμες αποδοχές προς τους υπαλλήλους της.

Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο άρθρο, είναι η επωνυμία του παρόντος εργολάβου, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δημιουργηθεί η λάθος εντύπωση, ότι ο αναφερόμενος εργολάβος είναι η εταιρεία Βακεντής Εμμ. & ΣΙΑ Ε.Ε., όντας για πολλά χρόνια εργολάβος καθαριότητας του Νοσοκομείου και άρα από πολύ κόσμο να συνδυάζεται στο μυαλό τους ως και ο τωρινός εργολάβος καθαριότητας, κάτι το οποίο και δεν ισχύει, διότι από 06/01/2017, η συνεργασία της πρώην εργοδότριας εταιρείας, έχει τελειώσει με το Γ.Ν. Σάμου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει ν’ αναφέρουμε πως οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, πρώην υπάλληλοι της εταιρείας Βακεντής Εμμ. & ΣΙΑ Ε.Ε., ουδέποτε είχαμε κάποια εργοδοτική διαφορά με την προαναφερθείσα εργοδότρια εταιρεία μας, όλες οι νόμιμες αποδοχές έχουν καταβληθεί στο έπακρο και ουδεμία απαίτηση ή διαφορά υπάρχει ή υπήρξε με την Βακεντής Εμμ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Οι Εργαζόμενοι

Χριστίνα Βουρλιώτη

Λευτέρης Κουμπούλης

Αγγελική Κουμπούλη

Ευτυχία Χαλέπη

Ειρήνη Δημητρέλια

Μαρία Λεβισιανού

Παναγιώτης Σκάλκος

Γραμματική Βουρλιώτη

Σοφία Μοσχονά

Μαρία Κυπραίου

Ευστράτιος Ονάσογλου

Μαρία Λεοντίδου

Θεοφάνης Χριστοφάκης

Καλλιόπη Χουσά

Γιάννης Φωτομάρας

Παναγιώτης Σκάλκος

Νεκτάριος Κουτούκης

Ευαγγελία Κονταξή

Ειρήνη Παναγιώτοθυ

Ila Aris

Sherifaj Nerenxe

Σημείωση: Το έγγραφο με τις χειρόγραφες υπογραφές των παραπάνω υπαλλήλων είναι στην κατοχή της ιστοσελίδας SamosToday.

Το συγκεκριμένο άρθρο που μνημονεύουν οι εργαζόμενοι μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ, που ουσιαστικά είναι αναδημοσίευση δελτίου τύπου του Εργατικού Κέντρου Σάμου

Ν’ αναφέρουμε ότι πλέον η εταιρεία που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολείται με την καθαριότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου είναι η «ICM INTERNATIONAL CLEANING METHODS» και η σύμβαση που έχει υπογράψει με το Νοσοκομείο Σάμου είναι δίμηνης διάρκειας που ανανεώνεται έπειται από πρόσκληση ενδιαφέροντος και αξίας στο δίμηνο 46.376€.

Η εταιρεία  Βακεντής Εμμ. & ΣΙΑ Ε.Ε, ασχολείται πλέον μόνο με την καθαριότητα του ιματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Αλέξης Κομνηνός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »
2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Καρλοβάσου στο μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή για το Καρλόβασι στη Μύκονο. Σκέψεις για την αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κορονοϊού

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Καρλόβασι βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, όπου την Παρασκευή (30/10) στις 14:30

Περισσότερα »