Αποκαλυπτικός: Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αποδεσμευμένη από τα κόμματα-Τελικά είναι αντάρτης; (βίντεο)

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πρώην πρύτανης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθηγητής κ. Κώστας Μουτζούρης, το Παρασκευοσαββατοκύριακο ήταν στην Λήμνο και πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές, με υποψηφίους του συνδυασμού, αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και πολίτες.

Σε συνέντευξη στο Lemnosreport.gr ξεκαθάρισε ότι ανήκει ιδεολογικά στην Νέα Δημοκρατία  αλλά σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει ανεξάρτητος γιατί θεωρεί  η  τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι αποδεσμευμένη από τα κόμματα. Τόνισε χαρακτηριστικά: Ο καθένας πρέπει να έχει τις απόψεις και δουλέψει πέραν των κομμάτων. Δεν θεωρώ ότι είμαι αντάρτης. Συνομιλώ με όλους και ακούω τους πάντες . Έχω μάθει να συνεργάζομαι να συνδιαλέγομαι. Θα συνεργαστώ με όποιον έχει  πνεύμα συνεργασίας.

Όταν διαβάζουμε ότι είμαστε η 2η φτωχότερη στην Ελλάδα και ουραγός στην απορρόφηση  του ΕΣΠΑ  με μόλις 19% δεν χρειαζόμαστε έναν τεχνοκράτη για να απορροφήσουμε περισσότερα έργα. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι την ιστοσελίδα aftodiikisi.gr  που ανακοίνωσε τα πενιχρά αυτά νούμερα για το ΒΑ Αιγαίο δεν την γνωρίζει.

Επίσης αναφέρθηκε:

Τελικά ποιος είναι ο Κώστας Μουτζούρης, τι είπε για τα παιδιά του;

Πως ένας πρύτανης αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό στίβο;

Είχε πιέσεις από την ΝΔ κατέβει;

Τελικά είναι αντάρτης;

Και πολλά ακόμα που σίγουρα θα συζητηθούν….

Πηγή: www.chiosin.gr

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »