Από την 1η Μαρτίου 2018 επαναλειτουργεί ο λιμένας Μαλαγαρίου

Πριν μερικές ημέρες είχαμε ενημερώσει για την επαναλειτουργία του λιμένα Μαλαγαρίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, αλλά και την προφορική δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίου Μαυρατζώτη. Σήμερα Παρασκευή εκδόθηκε και το επίσημο δελτίο τύπου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου το οποίο αναφέρει:

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΣΚΑΦΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ  ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΛΑΓΑΡΙΟΥ», σας ενημερώνουμε ότι ο λιμένας Μαλαγαρίου από την Πέμπτη 01/03/2018 θα επαναλειτουργήσει κανονικά εξυπηρετώντας  τα Ε/Γ- Ο/Γ πλοία εσωτερικού.

Ο τουριστικός λιμένας Σάμου, ο οποίος μέχρι τώρα εξυπηρετούσε όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια επανέρχεται στην προηγούμενη λειτουργία του.

Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση και την υπομονή που υπέδειξε κατά το χρόνο εκτέλεσης των εργασιών του εν λόγω έργου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »