Από τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στους νέους χώρους το 2ο Δημοτικό σχολείο Σάμου

Τελικά μετά από 45 ημέρες περίπου από την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής έργου «Βελτίωση – Αναβάθμιση – Εκσυγχρονισμός 2ου Δημοτικού σχολείου πόλεως Σάμου με επισκευή και προσθήκη κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος», τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεταστέγαση του διδακτικού και μαθητικού προσωπικού στις νέες αίθουσες.

Έτσι για την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Απριλίου το 2ο Δημοτικό σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω της μεταφοράς των απαραίτητων υλικών που θα επανδρώσουν τις σχολικές αίθουσες.

Οι νέες αίθουσες θα βρίσκονται στη Δημοτική Πινακοθήκη, όπου θα στεγαστούν επτά τμήματα και η Διεύθυνση του σχολείου, ενώ στο χώρο του πάρκινκ όπου βρίσκονται οι λυόμενες αίθουσες θα στεγαστούν πέντε τμήματα με την υποδιεύθυνση του σχολείου. Επίσης θα λειτουργήσουν δύο ολοήμερα τμήματα και δύο αίθουσες υπολογιστών, ένα σε κάθε χώρο.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών, καθορίζονται στο άρθρο 12 της Διακήρυξης και στην ΕΣΥ. Σημειώνεται ότι η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε δεκατέσσερις (14) μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη EΣΥ του έργου.

Σε περίπτωση παραβίασης των προθεσμιών του έργου ισχύουν τα οριζόμενα στο άρθρο 8.7 της ΕΣΥ.

Η ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης (05/03/2018), αποτελεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και ημερομηνία εγκατάστασης του αναδόχου.

Αλέξης Κομνηνός

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »