Απάντηση Ζωής Πυργιώτη – Τσερέ στον κ. Γιάννη Μάρκου (πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου)

Αφότου εγώ και ο κ. Κιάσσος παραιτηθήκαμε από την ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Σάμου, δημοσιοποιήθηκε από τον κ. πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάμου ένα κείμενο που κρίνει, που με αδικεί και που προκαλεί σύγχυση. Κοινοποιώ το παρόν κείμενο για να ενημερωθούν οι καλόπιστοι ενδιαφερόμενοι.

Παραιτηθήκαμε από μέλη της ΝΟΔΕ Σάμου. Βεβαίως παραμένομε μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Βεβαίως είμαστε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, με τον συνδυασμό ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Συνεχίζω τον προεκλογικό αγώνα χωρίς να προσπαθώ να εξαπατήσω, αλλά με αξιοπρέπεια και με σεβασμό στον εαυτό μου και στην νοημοσύνη των ψηφοφόρων.

Η κομματική γραμμή ήταν ότι η ΝΔ δεν δίνει χρίσμα σε κανένα υποψήφιο δήμαρχο Σάμου.

Και ο κ. Βορίδης και ο κ. Βαρβιτσιώτης στις ομιλίες τους στην Σάμο επιβεβαίωσαν την υποστήριξη της ΝΔ στην υποψήφια περιφερειάρχη κ. Καλογήρου, χωρίς να αναφέρουν ονόματα υποψηφίων δημάρχων.

Στις αρχές Μαρτίου 2019 ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάμου κ. Μάρκου ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση στήριξης ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων (κ. Κατρακάζος και κ. Σίμος) που επισήμως έχουν ζητήσει την στήριξη του κόμματος.

Αυτή ήταν η κομματική γραμμή, και δεν την παραβιάσαμε.

Είναι λογικό να αναρωτιέται ο κάθε καλόπιστος τι επιτέλους συμβαίνει, και η όλη αλληλουχία επιτρέπει πολλές ερμηνείες.

Όσο για τις καρέκλες, και εγώ, και ο κ. Κιάσσος, και ο κ. Μάρκου έχομε εκλεγεί μέλη της ΝΟΔΕ, με πρόεδρο τον, επίσης εκλεγμένο, κ. Πανουράκη. Στην συνέχεια, ο κ. Μάρκου ορίστηκε πρόεδρος. Έστω και μη εκλεγμένος, θεωρώ ότι ως πρόεδρος είχε την υποχρέωση να προστατέψει τα μέλη του συμβουλίου του.

Τσερέ Πυργιώτη Ζωή

BlueRoots1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »