Απάντηση του Κώστα Καραμηνά στη ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση του Κώστα Καραμηνά στη ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Όπως θα έχετε διαπιστώσει μετά το πέρας της θητείας μου ως Δήμαρχος Βαθέος Σάμου(31/12/2006) ουδέποτε σας ενόχλησα με παρεμβάσεις μου για τα τεκταινόμενα στο νησί μας.

Όμως η απάντηση της Ν. Ε ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Σάμου κ. Μάρκου με αναγκάζει να απαντήσω για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Αναφέρεται η Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ ότι τα εγκαίνια του ΚΥΤ έγιναν το Νοέμβριο του 2007 και Δήμαρχος Σάμου ήταν ο πρώην Βουλευτής της Ν. Δ. κ. Κώστας Καραμηνάς. Είχαμε ακούσει τον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα να μας λέει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και να συγχέει τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη δεν περίμενα όμως τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μη γνωρίζουν ότι ο Δήμος ονομάζονταν Δήμος Βαθέος και ότι η θητεία μου ως Δήμαρχος είχε λήξει στις 31/12/2006. Άρα δεν ήμουν Δήμαρχος το Νοέμβριο του 2007. Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μου Συμβουλίου ήταν αρνητική όσον αφορά τη θέση εγκατάστασης του ΚΥΤ.

Οι διαπραγματεύσεις έγιναν μεταξύ ΥΠ.ΕΣ και τη τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, μέλη της οποίας είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΥΤ πράγματι εγκαινιάστηκε επί Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου όμως να μετεγκατασταθούν οι πρόσφυγες- μετανάστες από το «κολαστήριο ψυχών», όπως αποκαλούνταν τότε το σημερινό Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου, να είναι κλειστού τύπου και χωρητικότητας 680 ατόμων.

Βέβαια στη συνέχεια ήρθε στη Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με τις ιδεοληψίες του, τις θεωρίες των ανοιχτών συνόρων και του ότι «οι μετανάστες λιάζονται και φεύγουν» της κ. Τασίας ο αριθμός τους έφτασε και πέρασε τις οχτώ χιλιάδες.

Να μην ξεχνάμε ακόμη την προσπάθεια των κομματικών σας στελεχών να υποτιμήσουν και να υποβαθμίσουν κινητοποιήσεις του Σαμιακού λαού που σκοπό είχαν την αποσυμφόρηση του νησιού.

Η παρούσα επιστολή μου έχει ως μοναδικό σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι την πολιτική αντιπαράθεση και δε θα επανέλθω.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Καραμηνάς

Σάμος 10/7/2020

00Kalatzi01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown ΙΙ: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Απόφαση με την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως 7 Δεκεμβρίου 2020. Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρείται η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. Τα έκτακτα μέτρα προστασίας αφορούν το διάστημα

Περισσότερα »
Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας που η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε τον βιασμό της, ανέφερε πως είχαν σχέση και μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί.

Περισσότερα »