Απαγόρευση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου με ελάχιστες εξαιρέσεις

Απαγόρευση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου με ελάχιστες εξαιρέσεις

Μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαΐου εκπροσωπώντας το Δήμο Αν. Σάμου ο Αντιδήμαρχος κ. Καρράς Ευάγγελος και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Χατζηνικολάου Ιωάννης, σχετικά με την εφαρμογή της άρσης των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει ότι η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων απαγορεύεται ρητά.

Σύμφωνα και με τη σχετική εισήγηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όποιος κάνει χρήση των χώρων αυτών παρανομεί.

00SiskepsiAvgenakis01

Με βάση την ΚΥΑ 1644/3-5-2020, για τις εξαιρέσεις εισόδου αθλητών και δικαιώματος ατομικών προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στην πρώτη φάση αθλούνται προ – ολυμπιακές ομάδες και υποψήφιοι σχολών ΤΕΦΑΑ καθώς και στρατιωτικών σχολών.

00SiskepsiAvgenakis02

Σε δεύτερη φάση και μέχρι νεωτέρας, οι ατομικές προπονήσεις θα ισχύσουν με περιοριστικά μέτρα με σχετικό κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων εγκατάστασης και συμπλήρωση σχετικών εντύπων προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού αθλητών και ιατρικού ιστορικού για το Τεχνικό Προσωπικό.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα τηρήσει το σχετικό πρωτόκολλο απολύμανσης καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα αθλημάτων, όποτε αυτό απαιτηθεί.

siaficoffee

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »