Αντώνης Σίμος: Ότι και να δείξουν οι κάλπες το βράδυ, το αποτέλεσμα είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας και η χαρά

Σε εκλογικό τμήμα του σχολικού συγκροτήματος ΓΕΛ Σάμου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Αντώνης Σίμος. Με την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα δήλωσε:

«Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιούς μου καλή επιτυχία. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα για μας θα είναι θετικό, συνεκτιμώντας την προσπάθεια που κάναμε, αλλά και τα πρόσωπα που έχουμε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο. Έχουμε πρόσωπα ικανά, καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία και κυρίως αποτελεσματικά.

00AntonisSimos02

Ότι και να δείξουν οι κάλπες το βράδυ, το αποτέλεσμα είναι η ομορφιά της Δημοκρατίας και η χαρά. Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι, όπως πιστεύω και όλοι οι υποψήφιοι να είναι έτσι όλοι χαρούμενοι χωρίς άγχος, χωρίς στεναχώρια.

Πιστεύω να έχουμε πείσει τον κόσμο ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Από κει και πέρα την προσπάθεια την κάναμε νομίζω έντιμα και με σεβασμό στον πολίτη και θα συνεχίσουμε αν μας αξιώσει ο κόσμος και στην επόμενη Κυριακή».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Μεγάλο

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »