Αντώνης Σίμος: Εμείς ακολουθούμε την πολιτική της διαφάνειας, είμαστε ξεκάθαροι και αυτό που λέμε θα το κάνουμε

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Σίμος.

Ο κ. Σίμος απάντησε για σχετικό δημοσίευμα ως προς την υποστήριξη της Ν.Δ στον κ. Νίκο Κατρακάζο για τη θέση του δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές. Θεωρεί πως η μη έγκυρη πληροφόρηση του δημοσιογράφου (Σωτήρης Πολύζος στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ») για την παράταξή του και γνωρίζοντας το πολιτικό παρελθόν του κ. Κατρακάζου, έφερε και το δημοσίευμα.

Το κόμμα της Ν.Δ. θα πρέπει να τοποθετηθεί πλέον επίσημα, για να μην υπάρχει σύγχυση ως προς το ποιόν στηρίζει η Ν.Δ. Με αυτή την κατάσταση μπερδεύεται το εκλογικό σώμα λίγο πριν τις εκλογές. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο πολιτικές, εκτός από την πολιτική ιδεολογία, που είναι σεβαστή».

Ο κ. Σίμος αναφέρθηκε στην πολιτική της διαφάνειας και στην πολιτική της θολούρας για επιβίωση του εκάστοτε ανθρώπου. «Εμείς ακολουθούμε την πολιτική της διαφάνειας, είμαστε ξεκάθαροι και αυτό που λέμε θα το κάνουμε».

Αυτό που θέλει, είναι η δημιουργία ενός συμπαγή συνδυασμού, με κοινές ιδεολογίες, ενώ ό,τι κάνει είναι για να βοηθήσει τον τόπο, χωρίς να κρύβει πίσω άλλα συμφέροντα όπως τόνισε.

Για τις αντιπαραθέσεις που είχε στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως είπε, δεν κρατάει κακίες, έκανε αντιπολίτευση. Τώρα οι διαφορές με τον κ. Κατρακάζο, έχουν να κάνουν με τα κριτήρια που ο καθένας αποφασίζει να κατέβει στις εκλογές. Το δικό του είναι να ασχοληθεί και να λύσει τα προβλήματα, χωρίς συμφέροντα και εντελώς αδέσμευτος.

Η γραμμή που ακολουθούσε, υπήρξε σταθερή, από την αρχή έλεγε όχι στο Hot spot, γιατί θα γίνει πόλος έλξης το νησί, μόνο καταγραφή και μετακίνηση στην ενδοχώρα.

Για τα τμήματα ΔΥΕΠ, θεωρεί πως εφόσον η πλειοψηφία απαιτεί κάτι, την μη ένταξη δηλαδή στα σχολεία, θα πρέπει να την σεβόμαστε, ενώ βρίσκεται σε αναμονή της επίσημης θέσης της ΝΟΔΕ Σάμου και των κεντρικών της Ν.Δ για τον επίσημο υποψήφιο της στις εκλογές.

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου, ο οποίος κλήθηκε ν’ απαντήσει σε όλα αυτά που ανέφερε ο κ. Σίμος σχετικά με τη θέση της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ Σάμου.

«Είναι λογικός ο προβληματισμός, όμως να σας ξεκαθαρίσω ότι το «μπαλάκι» δεν πρέπει να το πετάμε πάντα στη ΝΟ.Δ.Ε. Είναι θέμα κεντρικών και να παρθεί απόφαση από το κεντρικό κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία. Έχω κάνει όλη την απαραίτητη διαδικασία που απαιτείται και περιμένω μία απάντηση. Να ξεκαθαρίσω ότι η κάθε εφημερίδα, ο κάθε δημοσιογράφος, μπορεί να γράφει οτιδήποτε θέλει, πιστεύει ή θεωρεί σωστό. Δεν μπορούμε κάθε φορά που βγαίνει ένα δημοσίευμα, είτε να επικυρώνουμε ή να διαψεύδουμε. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει από πάνω».

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα