Αντώνης Σίμος: Διαχείριση απορριμμάτων – Ευθύνη αιρετών

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς από ιδιωτικές εταιρείες των υπολειμμάτων των στερεών αποβλήτων, για υγειονομική ταφή εκτός της ν. Σάμου, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του Δήμου, και μάλιστα με τεράστια οφέλη για το νησί μας από απόψεως περιβαλλοντικών, οικολογικών, οικονομικών, νομικών κ.λ.π. οφελών.  

Κατά την προσωπική μου άποψη ήταν εντελώς άστοχο να καταψηφιστεί το υπόψη θέμα από τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι προτίμησαν να βάλουν πάνω από τον τόπο τους, οι μεν σύμβουλοι της μειοψηφίας (αντιπολίτευσης) την ιδεολογική – κομματική τους ταυτότητα, οι δε (μέρος) της πλειοψηφίας την προσωπική τους αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Δυστυχώς για το νησί μας ο κορεσμός του ενός και μοναδικού ΧΥΤΑ, με τις πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις, που θα βρούμε γρήγορα μπροστά μας, ξεπεράστηκε εντελώς ανεύθυνα κάτω από προσωπικές και κομματικές φιλοδοξίες, την στιγμή μάλιστα που ο Δήμος Σάμου δεν έχει τη δυνατότητα με δικά του μέσα να διαχειριστεί το δύσκολο αυτό πρόβλημα.

Αντώνης Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Αρχοντούλης: Ξέρω ότι προσπάθησα και έδωσα τα πάντα σε όλες τις ομάδες μου. Δεν θα χαθούμε

Γιάννης Αρχοντούλης: «Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά, όπως επίσης κανείς δεν θα παίξει με τους δασκάλους»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, κ. Γιάννης

Περισσότερα »