Αντώνης Σίμος: Δεν υπήρξε άλλη Δημοτική αρχή, που να δούλεψε με τέτοια δυναμικότητα ώστε να βγάλει τη Σάμο και να γίνει γνωστή σε πολλά μέρη της Ελλάδος και της Ευρώπης

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις επερχόμενες εκλογές, για το Δήμο Σάμου, ο κ. Αντώνης Σίμος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις» με τη Βιολέτα Τριπόδη.

Μ’ ένα νέο συνδυασμό που θα περιέχει άτομα από το συνδυασμό «Η Σάμος μπροστά» του κ. Αγγελόπουλου και της «Αδέσμευτης Κίνησης» (τον δικό του), ο κ. Αντώνης Σίμος έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το νέο συνδυασμό καθώς και το πώς θα ονομάζεται. Επίσης, έχει ζητήσει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας με επίσημο αίτημα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ως μέλος πλέον της Ν.Δ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την στροφή που έδειξε, ο κ. Σίμος είπε: «Όταν μπήκα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από το θεσμικό μου ρόλο, έπρεπε να εκτελώ τα καθήκοντά μου. Ο έλεγχος της Δημοτικής αρχής, η κατάθεση προτάσεων. Από εκεί και πέρα, εγώ το έργο μου το εκτελούσα, όσο πλησίαζε ο καιρός να μπούμε στην 5ετία έβλεπα ότι και η Δημοτική αρχή ξεκινούσε και υλοποιούσε κάποιες δικές μου προτάσεις.

Ο κανονισμός της καθαριότητας – ύδρευσης, ήταν δικές μου προτάσεις που πίεζα πάρα πολύ τον Δήμαρχο να τις κατεβάσει και να κάνει κανονισμούς. Για το κληροδότημα Γερογιαννάκη, που πίεζα πάρα πολύ, συγκροτήθηκε επιτροπή και κατατέθηκαν αιτήματα για να μοιραστεί. Στα δημοτικά έργα, είδα πράγματα βελτίωσης, από εκεί και πέρα και βλέποντας ότι ο Δήμαρχος, πέρα από την πίεση που του έκανα για το θέμα των απουσιών του από τη Σάμο, είδα ότι έβγαλε με την δικιά του σφραγίδα τη Σάμο προς τα έξω. Δεν υπήρξε άλλη Δημοτική αρχή που να δούλεψε με τέτοια δυναμικότητα ώστε να βγάλει τη Σάμο και να γίνει γνωστή σε πολλά μέρη και της Ελλάδος και της Ευρώπης».

Για το θέμα του μεταναστευτικού, όπως είπε ο κ. Σίμος, είχε ξεκάθαρη θέση από την αρχή «Όχι Hot Spot».

Ως προς το νέο συνδυασμό, επιθυμεί να είναι συμπαγής ως προς την ιδεολογική βάση για να επανέρθει και το αίσθημα ασφάλειας στους δημότες.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα