Αντώνης Σίμος: Δεν μπορώ να πω στους ψηφοφόρους τι να ψηφίσουν, αλλά σίγουρα θα δώσουμε μια γραμμή

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» κ. Αντώνης Σίμος.

Ο συνδυασμός του κ. Σίμου βρέθηκε στην τρίτη θέση των εκλογών, με 5 έδρες, όπως είπε ο ίδιος: «Δεν καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία των συνδημοτών μας και κυρίως των κατοίκων του Βαθέος ότι θέλαμε να κάνουμε την διαφορά, ενώ στο Πυθαγόρειο πήγαμε καλύτερα».Η «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» θα αποφασίσει δημοκρατικότατα σε σύσκεψη όλου του συνδυασμού τη γραμμή που θα ακολουθήσει στις επαναληπτικές, με απόφαση της πλειοψηφίας.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει σαφή εικόνα ποιοι υπερτερούν του συνδυασμού, καθώς δεν υπάρχει σαφή ενημέρωση και αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας κυβέρνησης που ξαφνικά αποφάσισε να κάνει εκλογές.

Ως προς το που θα γείρει η πλάστιγγα ο κ. Σίμος δήλωσε:«Εμείς κάναμε ένα ψηφοδέλτιο στο χώρο της κεντροδεξιάς. Εγώ προσωπικά είμαι Νεοδημοκράτης. Η δική μας απόφαση θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της Κυριακής. Δεν μπορώ να πω στους ψηφοφόρους τι να ψηφίσουν, αλλά σίγουρα θα δώσουμε μία γραμμή». Ενώ σαφέστατα θεωρεί ότι είναι ρυθμιστές ως παράταξη και δεν έχουν βγει από τον αγώνα.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »