Αντώνης Καραδημητρίου: Σε κάθε συμβάν στο ΚΥΤ Σάμου, οι πυροσβέστες προσπαθούν παράλληλα να σώσουν και την δικιά τους ζωή

Αντώνης Καραδημητρίου: Σε κάθε συμβάν στο ΚΥΤ Σάμου, οι πυροσβέστες προσπαθούν παράλληλα να σώσουν και την δικιά τους ζωή

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών – Διασωστών Σάμου και Ικαρίας, κ. Αντώνη Καραδημητρίου.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει πότε θα κάνει κάτι ο κρατικός μηχανισμός, πότε θα κάνει κάτι ο εισαγγελέας, πότε θα επέμβει η δασική υπηρεσία. Εγώ προσωπικά έχω πάρει την δασική υπηρεσία 5-6 φορές, που τους έχω δει να κόβουν πεύκα στους δρόμους».

Ο Έλληνας αν κόψει κάτι στιγματίζεται, ενώ οι μετανάστες-πρόσφυγες δρουν ανενόχλητοι, «οι σκηνές είναι μέσα στον δρόμο, κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή από κάποιον, δεν μπορούμε να μανουβράρουμε τα αυτοκίνητα μας σε περίπτωση που έρχεται η φωτιά πάνω μας, δεν μπορούμε να διαφύγουμε, θα καούμε και εμείς πλέον».

Οι ζημιές και ο λεηλασίες συνεχίζονται και κανείς δεν τιμωρείται, μια λύση που προτείνει ο κ. Καραδημητρίου είναι να σταματήσουν οι πληρωμές προς αυτούς που παραβατούν μετά από την σύλληψη τους.

Επίσης σημαντικό να γίνονται περιπολίες μέσα στην πόλη με συνεχείς ελέγχους, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει τις αποφάσεις που έχει πάρει, τόνισε ο κ. Καραδημητρίου.

Σε κάθε συμβάν στο ΚΥΤ Σάμου, οι πυροσβέστες προσπαθούν παράλληλα να σώσουν και την δικιά τους ζωή, ενώ υπάρχει πάντα ο φόβος κάποιοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

000VKDMARKET111

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα