Ανοιχτή πόλη, ανοιχτή αγορά, «ανοιχτοί» άνθρωποι. Όλα αυτά στο Καρλόβασι στο «Open City 2»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για τη διεξαγωγή του 2ου «Οpen City» το Σάββατο βράδυ (13/07).

Από τις 8 το βράδυ άνοιξαν τα καταστήματα και οι εμπορικοί δρόμοι του Καρλοβάσου γέμισαν κόσμο και την έναρξη έκανε η Φιλαρμονική Καρλοβάσου «Κλεάνθης ο Σάμιος»

Πολλοί οι καταναλωτές που βρήκαν την ευκαιρία να επωφεληθούν των εκπτώσεων και προσφορών για να ψωνίσουν. Με θετικό μάτι είδαν και οι έμποροι αυτή την πρωτοβουλία αλλά και την συμμετοχή του κόσμου απ’ όλο το νησί.

00OpenCity02

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου κ. Τριαντάφυλος Καββάδας  που είχε την  αρχική ιδέα και την οποία στήριξε το σύνολο των επαγγελματιών  της περιοχής, ο Δήμος Σάμου και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς με μουσική από live συγκροτήματα και Djs, Latin και παραδοσιακά χορευτικά, παιχνίδια και εργαστήρια για παιδιά, υπαίθρια αγορά παραδοσιακών προϊόντων και πολλά άλλα. Παλαιά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, αλλά και αγωνιστικά αυτοκίνητα που σε λίγες ημέρες θα συμμετάσχουν στους αγώνες “drift” στο λιμάνι Καρλοβάσου. Συμμετείχε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Σάμου).

00OpenCity03

Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς αλλά και Dj ήταν ο γνωστός σε όλους μας από παρουσιάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ήταν μια βραδιά χαράς σαν και αυτές που όλοι εύχονται να ξαναζήσουν, ενώ πολλοί επισκέπτες απ’ όλες τις περιοχές του νησιού, έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

00OpenCity04

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου κ. Τριαντάφυλλος Καββάδας, ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Σάμου προς τον Όμιλο DORYSSA και την Οργάνωση «JUST ACTION»

Ο Όμιλος DORYSSA ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για τη διάθεση επιτοίχιων  τηλεοράσεων, για τη τοποθέτησή τους στην ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική και στις Κλινικές του Χειρουργικού

Περισσότερα »