«Ανοικτό» για όλους… «κλειστό» για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…

Πρακτική στρουθοκαμήλου εφαρμόζει η Κυβέρνηση στο θέμα των μεταναστών – προσφύγων, προσπαθώντας να κρύψει το πρόβλημα που είναι γνωστό σε όλους. Έχει απαγορεύσει από τον Φλεβάρη την είσοδο των δημοσιογράφων στα Κέντρα Υποδοχής με απόφαση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα και ανοίγει διάπλατα τις πύλες σε όσους είναι μέλη Μ.Κ.Ο., γνωρίζοντας βέβαια ότι από εκεί διοχετεύονται στα διάφορα κέντρα μόνο «συγκεκριμένες» πληροφορίες.

00HOTSPOT03

Βέβαια η μαγική λέξη για να μπεις στο κέντρο υποδοχής είναι «είμαι από το ΣΥΡΙΖΑ» η αν έχεις πάρει ειδική άδεια ως κομματικός φορέας. Αναρωτιέται κάποιος τι πραγματικά φοβάται ο κ. Γιάννης Μουζάλας και έχει λάβει αυτή την απόφαση, την ίδια ώρα που ανατριχιαστικές εικόνες ταλαιπωρημένων ξεριζωμένων (ανάμεσά τους και μικρά παιδιά) είτε να κοιμούνται στο ύπαιθρο, είτε να περπατούν εξουθενωμένοι προς τα σύνορα, κάνουν το γύρο του κόσμου. Μάλιστα είναι φωτογραφίες που τραβούν άνθρωποι μη επαγγελματίες, μη γνωρίζοντας τoυς κανόνες δημοσιογραφίας και πως θα φιλτράρουν το υλικό.

00HOTSPOT04

Σίγουρα κ. Γιάννη Μουζάλα ο εχθρός σας δεν είναι τα Ελληνικά ΜΜΕ, αλλά όλα τα ξένα που με τη δική σας συναίνεση έχοντας και την άδεια από το Ελληνικό Λιμενικό, φωτογραφίζουν πτώματα και συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης.

00HOTSPOT06

Οι συνθήκες που διαβιούν οι μετανάστες είναι άθλιες στο Κέντρο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις μαρτυρίες των ίδιων για την ποιότητα του φαγητού αλλά και από τις φωτογραφίες που τραβούν κάποιοι (άλλοι για καλό και άλλοι για κακό), παρά τις αντιρρήσεις των υπευθύνων στην πρώτη υποδοχή του κέντρου που κάνουν λόγο για κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα, κοροϊδεύοντας για άλλη μια φορά τους πάντες.

Αν λοιπόν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται για το παιχνίδι των ΜΜΕ στη χώρα και θέλει την κάθαρση, γιατί δεν ξεκινά από τον ύποπτο ρόλο των Μ.Κ.Ο. που έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει την Ελλάδα, έχοντας πάντα βέβαια και απώτερο σκοπό να καταστρέψουν την οικονομία της.

00HOTSPOT05

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι βγαλμένες μέσα από το ΗΟΤ SPOT (όχι από εμάς) και είναι από τις εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Οι συγκεκριμένες αναρτώνται και «αφιερώνονται» στους υπευθύνους που κατάσχουν τα κινητά των αλλοδαπών (πρόσφυγες – μετανάστες).

Επίσης οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτώνται και “αφιερώνονται” στους υπευθύνους της Κυβέρνησης, θέλοντας να τους υπενθυμίσει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αξιοπρέπεια και δεν είναι σκουπίδι. Επειδή οι ίδιοι σχεδίασαν και αποφάσισαν τις συνθήκες διαμονής τους.

00HOTSPOT07

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown ΙΙ: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Απόφαση με την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως 7 Δεκεμβρίου 2020. Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρείται η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. Τα έκτακτα μέτρα προστασίας αφορούν το διάστημα

Περισσότερα »
Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Τι δήλωσε ο προπονητής της ιστιοπλοϊας που καταγγέλλεται ότι βίασε πριν 8 χρόνια μία 11χρονη αθλήτρια

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας που η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε τον βιασμό της, ανέφερε πως είχαν σχέση και μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί.

Περισσότερα »