Άνοιξε τις πύλες της η τουριστική έκθεση «Travel Turkey Izmir»

Ξεκίνησε η μεγάλη τουριστική έκθεση της Σμύρνης, που διεξάγεται στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Η έκθεση οργανώνεται από την εταιρεία «IZFAS», θυγατρική της ένωσης τουριστικών πρακτόρων της Τουρκίας (TURSAB) και του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης.

Τις ελληνικές συμμετοχές οργάνωσε σε ενιαίο χώρο για πρώτη φορά φέτος η εταιρεία «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» -που εκδίδει και το «Εμπρός»-, που απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της ελληνικής αγοράς σε μια ακόμη σημαντική έκθεση.

Στον ενιαίο χώρο των Ελληνικών συμμετοχών, εκπροσωπούνται με δικά τους περίπτερα τα νησιά Λέσβος, Σάμος, Ρόδος και Χίος και πραγματοποιούν εκεί τις επαφές τους εκπρόσωποι των αντίστοιχων δήμων, επιμελητηρίων, επαγγελματικών ενώσεων από το χώρο του τουρισμού και μεμονωμένοι επιχειρηματίες.

Περίπτερο στον ίδιο χώρο διαθέτει, επίσης, και η διοργανώτρια εταιρεία «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», προβάλλοντας τις δραστηριότητες της προβολής, δημοσιότητας και οργάνωσης επιχειρηματικών συμπράξεων από την ελληνική προς την τουρκική αγορά και αντιστρόφως.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, μεταξύ των πολλών επισήμων, ξεχώρισαν οι παρουσίες των κ.κ. Nabi Avci, υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Aziz Kocaoglu, δημάρχου του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης, Ekrem Demirtas, προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, και Basaran Ulusoy, προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας.

00Smyrni02

Η έκθεση «Travel Turkey İzmir» είναι μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της τουριστικής βιομηχανίας στον κόσμο. Φέτος για πρώτη φορά, θα γίνει στο νέο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο «Gaziemir», στο νότιο τμήμα της Σμύρνης. Αναμένεται να προσελκύσει επαγγελματίες του τουρισμού ως εκθέτες και επισκέπτες από την Τουρκία, καθώς και το εξωτερικό.

Με την έκθεση Travel Turkey Izmir, ο αριθμός των τουριστών αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το 2018. Στοχεύει επίσης στην ανάπτυξη εμπορικών συμφωνιών με διμερείς συνομιλίες μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ένα ειδικό τμήμα έχει δημιουργηθεί στο Travel Turkey Izmir για τον ξενοδοχειακό τομέα, ο οποίος ξεχωρίζει ως ένα από τα σημαντικά στοιχεία του τουρισμού.

Με βάση τα περσινά δεδομένα, στην έκθεση πήραν μέρος 902 εκθέτες από 30 χώρες και την επισκέφθηκαν 28.073 επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετέχει το Επιμελητήριο Σάμου με αρκετές επιχειρήσεις και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κυριαζή, ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Σάμου με τον πρόεδρο κ. Νίκο Στεφανή και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βρεθούν στη Σμύρνη ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος και ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Με πληροφορίες από www.emprosnet.gr 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Kαθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την έξαρση των κρουσμάτων

Kαθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την έξαρση των κρουσμάτων

Συμπολίτες μου, Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε επιθετική έξαρση. Παντού στην Ευρώπη, αλλά πλέον και εδώ στην

Περισσότερα »
Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου, κ. Γιάννης Μάρκου. Η ΔΕΕΠ Σάμου συγκέντρωσε

Περισσότερα »