Άννη Ανδρεάδου: Πάντα στη ζωή μου προσπαθώ να ανεβαίνω σιγά – σιγά σκαλοπάτια

Στο στούντιο και στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, κα Άννη Ανδρεάδου.

Η κα Ανδρεάδου θα είναι υποψήφια στο πλευρό της κας Χριστιάνας Καλογήρου στις επερχόμενες εκλογές, περνώντας έτσι στο 2ο βαθμό αυτοδιοίκησης.

«Πάντα στη ζωή μου προσπαθώ να ανεβαίνω σιγά – σιγά σκαλοπάτια, οπότε εφόσον τελειώνει σε λίγο καιρό η τοπική αυτοδιοίκηση, που ως δημοτική σύμβουλος προσέφερα και εγώ τις υπηρεσίες μου, σκέφτηκα και αποφάσισα, από τη στιγμή που μου είχε κάνει πρόταση η κα Χρ. Καλογήρου, να πορευθώ μαζί της».

Η γεύση που έμεινε από την πορεία της κας Ανδρεάδου ως πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, είναι γλυκιά σα μέλι, ενώ όπως είπε έγιναν πολλά και στον τομέα του αθλητισμού.

Στο κομμάτι των εκδηλώσεων για τις αποκριές, ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ παίρνει μέρος σε ένα μεγάλο σύνολο ως συνδιοργανωτής. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Παλαιοκάστρου «Η ΑΝΑΤΟΛΗ» την Τσικνοπέμπτη με μεζέδες, χορό και μουσική, προγραμματίζεται εκδήλωση στην πόλη της Σάμου και το Καρλόβασι ως προπομπός για το μεγάλο Καρναβάλι την τελευταία Κυριακή στο Καρλόβασι.

Η κα Ανδρεάδου, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν με διάφορους τρόπους στην πραγματοποίηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Σημαντικό όπως είπε η συμμετοχή του κόσμου από όλο το νησί, ώστε να γίνει κάτι καλό για τον τόπο.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου διοργανώνεται ο 3ος Ημιμαραθώνιος, σε συνεργασία του ΔΟΠΠΟΝΑΣ με την 79 ΑΔΤΕ.

Για τη διάσπαση των δήμων, τόνισε πως δεν προβλέπεται αυτή τη στιγμή να γίνει, αλλά και πως θα έπρεπε κάποιοι να κάτσουν το σκεφτούν καλά διότι «δεν είναι απλά να στηθεί ένας δήμος αλλά να είναι βιώσιμος ο κάθε δήμος και όχι να στήσουμε έτσι ένα δήμο πρόχειρα. Θεωρώ και όλοι στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια θα είναι καλύτερα για την καθημερινότητα».

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα