«Ανατροπή»: Ζητούμε λύσεις από την δημοτική αρχή στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας

«Ανατροπή»: Ζητούμε λύσεις από την δημοτική αρχή στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή”, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (16 Δεκεμβρίου 2019), έθεσε προς την δημοτική αρχή τα εξής θέματα προς γνώση και διευθέτηση:

Σε ποιο βαθμό λειτουργεί πραγματικά η ανακύκλωση στον Δήμο Ανατολικής Σάμου; Διότι υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες ότι τα κοινά απορριμματοφόρα μαζεύουν τους μπλε κάδους. Οι κάδοι αυτοί προορίζονται αποκλειστικά για την ανακύκλωση και η δημοτική αρχή οφείλει να τηρεί το πρόγραμμά της και να επιβάλλει στις υπηρεσίες της να γίνεται ορθά η αποκομιδή αυτών των κάδων με το κατάλληλο όχημα.

Περί του έργου της ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου Χώρας-Μύλων υπάρχουν υπόνοιες και μαρτυρίες για την μη τήρηση όσων αναγράφονται στην μελέτη. Η μελέτη είναι συγκεκριμένη (4,5 μέτρα πλάτος ασφαλτόστρωσης με επιπλέον κρασπεδόρειθρο και συνολικό μήκος ασφαλτόστρωσης 2.700 μέτρα) και πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, για άλλη μια φορά και άλλη μια χρονιά, η στέγη στο Κλειστό Γυμναστήριο έσταζε λόγω βροχής. Ποιος φέρει την ευθύνη για την πλημμελή συντήρηση του κτιρίου; Αυτό το χρόνιο πρόβλημα κάποτε πρέπει να επιλυθεί αρμοδίως και είναι απαράδεκτο να υφίσταται ακόμα.

Ζητούμε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας. Γιατί όσο κι αν μας απασχολούν τα μεγάλα και μακρόπνοα ζητήματα, τα θέματα της καθημερινής ζωής είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα του βίου μας.

00Nefeli00

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »