Ανατροπή: Θετικό να συνειδητοποιούν τα σημαντικά ζητήματα του νησιού

Στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 23 Μαρτίου 2017 κατά την ώρα των ανακοινώσεων και ερωτήσεων έγιναν αναφορές για τα εξής θέματα:

Αλλαγές στον «Καλλικράτη»: Η “Ανατροπή” έχει μελετήσει την πρόταση αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που υπογράφτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017, και πρώτη ως παράταξη με δελτίο τύπου από τις 12 Μαρτίου έχει αναφερθεί στο σημαντικό αυτό ζήτημα. Είναι θετικό, που κατάλαβαν και άλλοι ότι το ζήτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ύπαρξη σφαγείου στο νησί: Η “Ανατροπή”, έχοντας συναντηθεί με το Σωματείο Κτηνοτρόφων Κεντρικής Σάμου στις 22 Φεβρουαρίου και με το Σύλλογο Κρεοπωλών Σάμου στις 22 Μαρτίου, έχει ήδη ανακοινώσει τις απόψεις των δύο αυτών φορέων και έχει ανταλλάξει προτάσεις μαζί τους. 2,5 χρόνια θητείας της τωρινής δημοτικής αρχής, ουδέποτε έχει ακουστεί η λέξη σφαγείο σε δημοτικό συμβούλιο, ενώ στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε από 4 δημοτικούς συμβούλους και από τον δήμαρχο. Είναι θετικό, που κατάλαβαν και άλλοι ότι το ζήτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η “Ανατροπή”, μελετώντας τέτοια σοβαρά ζητήματα, ενημερώνει συνέχεια τους κατοίκους αυτού του τόπου για τις κινήσεις της και για τις απόψεις της. Είναι θετικό να συνειδητοποιούν και άλλοι ποια είναι τα σημαντικά ζητήματα αυτού του νησιού.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »