«Ανατροπή»: Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!!!

Μετά τη χθεσινή κορυφαία πράξη της προεκλογικής δράσης μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να στραφούμε στο Σαμιακό λαό και να τον κοιτάξουμε κατάματα!

Η προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε χθες η “Ανατροπή”, με επίκεντρο την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, αποτελεί σήμαντρο νίκης για την πορεία της παράταξής μας! Από το 2014 μέχρι και σήμερα η πορεία μας είναι αδιάλειπτη, δίπλα στο Σαμιώτη πολίτη, κοντά στα προβλήματα του τόπου, κοντά στις ανάγκες των ανθρώπων!

Δεσμευόμαστε ότι η ψήφος στην “Ανατροπή” δεν θα πάει χαμένη και παρέχουμε ως εχέγγυα τις προγραμματικές θέσεις μας: ένα πρόγραμμα πλήρες, αναλυτικό και συγκεκριμένο, που όμοιό του καμιά άλλη παράταξη δεν έχει να παρουσιάσει. Σας καλούμε να το μελετήσετε και με βάση αυτό να αξιολογήσετε τις προθέσεις και τις ικανότητές μας, με βάση αυτό να μας συγκρίνετε με τους συνδιεκδικητές της Δημαρχίας, με βάση αυτό να μας τιμήσετε με την ψήφο σας. Πιστεύουμε στο πρόγραμμα και στα στελέχη μας, πάνω απ’ όλα όμως πιστεύουμε σε εσάς, τους δημότες της Ανατολικής Σάμου! Μαζί θα φέρουμε την Ανατροπή στον τόπο μας!

Σας επισυνάπτουμε (στην αρχή του άρθρου) το αναλυτικό μας πρόγραμμα, που έχουμε δεσμευτεί από τις αρχές του χρόνου, ένα πρόγραμμα 20 άρθρων και 52 σελίδων.

Ανατροπή …

Η επιλογή μου … Η ψήφος μου … Η Σάμος μου …

BlueRoots1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα