Ανατροπή… Μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες…

Η “Ανατροπή”, κλείνοντας πρόσφατα τις επισκέψεις της σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες της Σάμου, θέλει να ευχαριστήσει όσους πολίτες παρευρέθηκαν σε αυτές, ώστε να ενημερωθούν, να τοποθετηθούν και να συνομιλήσουν με βασικούς συνεργάτες της δημοτικής παράταξης.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει που η “Ανατροπή” είναι σε όλη την Σάμο και ενημερώνει τους πολίτες, αλλά η “Ανατροπή” θα συνεχίσει το έργο της. Μπορεί κάποιες παρατάξεις να εμφανίστηκαν δειλά, δειλά αντιγράφοντας αυτές τις κινήσεις, αλλά η “Ανατροπή” είναι χαρούμενη γι’ αυτό, διότι η επαφή στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντικό ζήτημα.

Η “Ανατροπή” θα συνεχίζει την βασική της δέσμευση, δέσμευση για επαφή με τους πολίτες, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Η “Ανατροπή” έκλεισε για άλλη μια φορά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τις επισκέψεις της αυτές, και βρέθηκε παντού.

Η “Ανατροπή” επισκέφτηκε τον Απρίλιο τους Σταυρινήδες, τη Χώρα, την Υδρούσσα. Τον Μάιο τους Αγίους Θεοδώρους, την Άμπελο, τους Κοσμαδαίους, τα Κουμαίικα, τον Παγώνδα. Τον Ιούνιο το Παλαιόκαστρο, τους Μαυρατζαίους, τη Λέκα, τα Κοντακαίικα. Τον Ιούλιο τα Μεσόγεια, τα Κονταίικα, την Καλλιθέα, το Πάνδροσο, τους Μύλους. Τον Αύγουστο το Νεοχώρι, τους Σπαθαραίους, τα Σκουραίικα. Τον Σεπτέμβριο τους Δρακαίους, το Άνω Βαθύ, την Καστανιά, τον Πλάτανο. Τον Οκτώβριο τον Άγιο Κωνσταντίνο, τους Κουμαραδαίους, τον Πύργο, τους Βουρλιώτες. Τον Νοέμβριο τον Μαραθόκαμπο, το Κοκκάρι, το Πυθαγόρειο, τους Μυτιληνιούς, τους Μανολάτες.

Η εμπειρία της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” είναι πλέον μεγάλη και τεκμηριωμένη. Η “Ανατροπή” μαζί με τους πολίτες, η “Ανατροπή” για τους πολίτες, είναι αυτή που θα φέρει την αλλαγή, την προοπτική, το όραμα, την αναβάθμιση του τόπου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »
Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάσθηκε κλοπή που έγινε πριν από 1,5 χρόνο από αλλοδαπό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε τον Μάιο του έτους 2019, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Βαθύ της

Περισσότερα »