«Ανατροπή»: Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Η “Ανατροπή“, δια του επικεφαλής της Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στα παιδιά που από Πέμπτη 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και από Παρασκευή 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια ρίχνονται στον αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η παράταξή μας είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη στα θέματα νέας γενιάς και Παιδείας, όπως τεκμαίρεται από τις προγραμματικές θέσεις που έχουμε δημοσιοποιήσει και με σθένος υποστηρίζουμε. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι μεγάλο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της ομάδας μας αποτελείται από εν ενεργεία, καταρτισμένους και μαχόμενους εκπαιδευτικούς.

Η “Ανατροπή“, δίπλα στους νέους από θεσμικό ή μη ρόλο, στέκεται δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους. Θυμίζουμε ότι οι Πανελλαδικές είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως απόλυτα δεσμευτική και απόλυτη. Να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και συγκέντρωση, με θάρρος και καθαρό μυαλό. Είθε να ευοδωθούν οι κόποι και να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους κατοίκους ότι  λόγω των κείμενων διατάξεων, οι οποίες θέτουν αποκλειστικές προθεσμίες, εκδόθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και απεστάλησαν

Περισσότερα »
Επιστολή Γιώργου Κυριαζή στον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη για προβλήματα επιχειρήσεων σχετικά με Covid-19

Επιμελητήριο Σάμου: Να δοθεί παράταση για τις αιτήσεις χρηματοδότησης 1ης φάσης 2020 μεταφορικού ισοδυνάμου

Επιστολή στη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου για παράταση κατάθεσης αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση 2020 του Μεταφορικού Ισοδυνάμου  που

Περισσότερα »